Grupul SOFTONE are un nou Group General Manager International: fostul director general al HP Enterprise România

Lider în furnizarea de soluții business software din Grecia și Europa de Sud-Est, Grupul SOFTONE l-a numit pe Radu Opriș în funcția de Group General Manager International.

Radu Opriș a lucrat în IT, telecomunicații și business software din Europa de Sud-Est. Înainte de a se alătura Grupului SOFTONE, a fost director general la HP Enterprise România. A deținut poziții executive și pentru alte organizații renumite, printre care Microsoft și Motorola. De-a lungul carierei sale, a susținut expansiunea companiilor pe piețe și industrii neexploatate, a asigurat dezvoltarea unor rețele de parteneri puternice și a creat echipe de management valoroase, prin inițiative strategice de recrutare.

În noul său rol, va lucra îndeaproape cu Country General Managerii Alexandra Lucescu (România) și Rado Vangelov (Bulgaria), pentru a executa și pentru a accelera îndeplinirea planurilor și obiectivelor strategice pentru piețele din România și Bulgaria. În plus, va explora și va identifica noi oportunități de expansiune în Europa de Sud-Est.

SOFTONE este cel mai mare grup de companii business software din Grecia, cu nouă unități de business, peste 680 de angajați și o rețea extinsă cu peste 600 de parteneri ce deservesc peste 75.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Dezvoltă soluții Cloud de ultimă generație și aplicații de mobilitate a afacerilor care susțin transformarea digitală a companiilor moderne.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share