Philipp Gamauf, un bancher cu o carieră internațională de peste 15 ani, va fi noul CFO al ING Bank România

Din 1 martie, Philipp Gamauf va fi noul Chief Financial Officer (CFO) al ING Bank România și membru al Comitetului Executiv al băncii.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar, Philipp Gamauf se va alătura echipei ING după doi ani ca CFO al UniCredit Bank Austria. Și-a construit cariera în UniCredit Group, începând cu domeniul planificării și al controlului financiar și continuând cu mai multe roluri de management în Viena, München și Milano. Între 2017 și 2022, a fost CFO al UniCredit Bank Romania.

“Este o schimbare care sper să-mi aducă nu doar oportunități de creștere profesională, ci și șansa de a influența în bine dezvoltarea ING. România este a doua mea casă și cred că piața locală oferă provocări și perspective unice pe care îmi doresc să le valorific. ING se numără printre liderii industriei bancare și îmi propun să contribui, alături de echipă, la consolidarea aceastei poziții pe piață și la obținerea unor rezultate excepționale”, declară Philipp Gamauf.

Cetățean austriac și absolvent al Vienna University of Economics and Business Administration, Philipp Gamauf este vorbitor fluent al limbii române.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share