Guvernul României face “recrutări” în țară: Caravana Programului Oficial de Internship merge în Iași, Suceava, Cluj-Napoca și Timișoara

Echipa de organizare a Programului Oficial de Internship al Guvernului României, coordonată de Secretarul de Stat, Oana-Elena Pintilei, le va prezenta tinerilor importanța participării la acest program, între 6 și 9 mai, în centrele universitare din Iași, Suceava, Cluj-Napoca și Timișoara.

Înscrierile pentru ediția 2019 a Programului Oficial de Internship al Guvernului României au început în 10 aprilie și se vor încheia în 19 mai, timp în care tinerii interesați se pot înscrie prin crearea unui cont pe platforma internship.gov.ro și completarea unei aplicații ce are rolul de a evidenția capacitatea de inovare a participanților.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României se va derula între 15 iulie și 13 septembrie, și le oferă participanților prilejul să cunoască modul de lucru al administrației publice centrale și să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studii.  Perioada de desfășurare a stagiului este considerată vechime în muncă și în specialitatea studiilor, iar internii vor primi o indemnizație lunară de 2.080 de lei brut. La final, ei vor primi un certificat de internship din partea Secretariatului General al Guvernului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Între 15 și 18 aprilie, echipa de organizare a prezentat Programul Oficial de Internship al Guvernului României studenților din universitațile din București, precum Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, pe care i-a îndemnat să aplice pentru unul din cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituții și autorități publice. 

Articole din aceeași categorie
Total
28
Share