Hella Timișoara are cea mai bună echipă de fotbal dintre companiile din România

Fotbaliștii de la Hella Timișoara sunt campioni naționali la fotbal, după ce au învins echipa AS Coriolan Bacău, în finala Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor (CNFI), găzduit de Piatra Neamț. Bănățenii s-au impus cu 2-0.

La turneul organizat de Federația de Minifotbal din România s-au înscris, în acest an, 42 de echipe, după ce acum doi ani au participat zece formaţii, iar anul trecut au fost prezente 12 grupări. Din faza grupelor s-au calificat 32 dintre cele 42 de echipe participante, adică locurile 1, 2 și cele mai bune patru locuri 3, din cele 14 grupe.

În optimi de finală, Plexus Bihor a trecut de Carrefour Drobeta (2-1), AS Coriolan Bacău de Celestica Bihor (4-2), MCF Dedeman Ploiești a fost învinsă de Silcotub Tenaris Zalău (2-3, după 7 metri), iar Hella Electronics Timișoara s-a impus în fața concitadinilor de la Continental AP Timișoara (6-5, după 7 metri). Profi Târgu Jiu a învins MAPN Ro Army Măgurele (4-3, după 7 metri), Yazaki Arad nu a avut emoții cu IPJ Neamț (8-3), Armata Turda a eliminat Takata Sibiu (5-4, după 7 metri), iar IAC Balș a ieșit victorioasă din disputa cu Michelin Zalău (4-3).

Sferturile de finală au adus satisfacție în rândul celor de la AS Coriolan Bacău (5-0 cu Plexus Bihor), Hella Electronics Timișoara (4-2 cu Silcotub Tenaris Zalău), Profi Târgu Jiu (5-2 cu Yazaki Arad) și Armata Turda (5-0 cu IAC Balș). În semifinale, meciurile s-au desfășurat pe muchie de cuțit. Ambele s-au încheiat cu executarea loviturilor de departajare. Au avut nervii mai tari fotbaliștii de la AS Coriolan Bacău (3-2 cu Profi Târgu Jiu) și Hella Electronics Timișoara (2-1 cu Armata Turda).

Profi Târgu Jiu a cucerit medaliile de bronz, după ce a învins în finala mică Armata Turda (3-1). În finala mare, Hella a trecut de Coriolan (2-0) și a călcat pe urmele celor de la Tenaris Silcotub Zalău și Euro Dezmembrări Zalău, campioanele edițiilor precedente. La competiția de la Piatra Neamț au avut drept de joc angajații cu normă întreagă (opt ore), cu contract valabil de minimum trei luni, și angajații cu normă redusă, care au contract valabil de minimum șase luni.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share