HR Club: Speakeri de top le dau întâlnire profesioniştilor HR, managerilor şi antreprenorilor, la HighFuture Conference

În 4 octombrie, la Stejarii Country Club, are loc a 13-a ediţie a conferinţei naţionale HR Club, HighFuture Conference. Evenimentul, la care sunt aşteptați peste 400 de participanţi, va avea drept tematică viitorul muncii şi noi concepte şi provocări aduse de economia globală, dar şi de cea locală.

În fruntea listei de speakeri internaţionali apar Isaac Getz (foto, dreapta), Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management, ESCP Europe Business School, și Erin Meyer (foto, stânga), Senior Affiliate Profesor în Departamentul Comportament Organizational al INSEAD, una dintre cele mai prestigioase şcoli internaţionale de business.

Isaac Getz. Apare pe locul 4 în top 50 cei mai influenţi gânditori de management din lume, conform studiului realizat în 2016 de FNEGE (Fundaţia Naţională Franceză pentru Management şi Educaţie în Afaceri). În 2009, a scris, împreună cu Brian Carney, “Freedom, Inc.: How Corporate Liberation Unleashes Employee Potential and Business Performance”, o carte apreciată în întreaga lume, care a lansat conceptele inovatoare de “companie eliberată” şi “lider eliberator”. Au fost şi vor fi publicate ediţii în Franţa, Cehia, Ungaria, Suedia, Olanda, Israel, India, Coreea de Sud şi China. Ediţia în limba franceză este cea mai vândută carte de business din ultimii trei ani în Franţa. Articolul “Liberating Leadership”, publicat în 2009 în California Management Review, în care s-a menţionat prima oară conceptul de liberated company, a câştigat premiul Syntec Annual pentru cel mai bun articol academic la categoria Management/ HR/ Organizaţii.

Erin Meyer. În 2015, a câştigat premiul On the Radar, oferit de Thinkers50, premiu acordat gânditorului care, cel mai probabil, va influenţa viitorul business-ului şi al gândirii de business, şi este clasată de HR Magazine în top 30 cei mai influenţi gânditori de HR din 2016. Este autoarea cărţii “The Culture Map: Breaking Through the Invisible Boundaries of Global Business”. Pornind de la experienţa dobândită în Africa, Europa şi SUA, a studiat tiparele de comunicare şi sistemele de business din organizaţii din diferite colţuri ale lumii şi a învăţat mii de manageri să “decodeze” modul în care diferenţele culturale au impact asupra muncii lor şi metode de îmbunătăţire a colaborării internaţionale. Cadrul pe care l-a creat ajută managerii cu roluri internaţionale să identifice şi să compare stilul lor de management şi leadership cu stilurile de management din alte culturi.

Din România au confirmat deja prezența pe scena evenimentului Ciprian Stănescu, preşedinte Global Shapers Bucharest Hub, comunitate a World Economic Forum, şi director Corporate Affairs & Membership al Institutului Aspen Romania, și Mihai Dragomir, membru fondator al Asociaţiei Mioritics (2004).

Ciprian Stănescu. Coordonează, din 2015, două competiţii în România: Social Impact Award, un program educaţional în antreprenoriat social şi cea mai mare competiţie de social business pentru tineri din Europa, şi Hello Tomorrow Romania, parte a celei mai importante competiţii globale pentru start-ups din ştiinţă şi tehnologie. Recent, a început să predea un curs de Futurism şi să construiască o comunitate de experţi în tehnologii noi, prin platforma de evenimente Innovations for Tomorrow.

Mihai Dragomir. Este implicat în campanii de promovare şi valorificare a patrimoniului cultural naţional, dezvoltare de infrastructură şi servicii ecoturistice, programe educaţionale pentru tineret şi evenimente de promovare externă. A fost ales în Consiliul Director al Asociaţiei de Ecoturism din România şi participă, în calitate de expert, la conferinţele organizate de Biroul Regional UNESCO din Veneţia. Face parte din echipa de management a destinaţiei Colinele Transilvaniei, coordonează Festivalul de Film si Istorii de la Râşnov și Centrul Educaţional Schubz.

Înfiinţat în 2004, HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România și are misiunea de a încuraja dezvoltarea resurselor umane, prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. Are peste 400 de membri din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România și este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share