Primul club de golf indoor și prima universitate de golf din România se deschid în septembrie

În 23 septembrie, în Balotești, pe DN1 Strada Calea București 21, după o investiție de circa un milion de euro, va fi inaugurat oficial Champ du Golf, primul club de golf indoor din sud-estul Europei.

Clubul deține trei simulatoare TrackMan, fiecare cu un ecran de cinci metri lungime, trei metri înălțime și un faiway de șapte metri în lungime. Fiecare simulator deține 86 de terenuri de golf, realizate la o scara de 1 la 1, ce oferă posibilitatea unei experiențe de joc cu acuratețe de 100 la sută. Compania TrackMan este cel mai mare jucător în industria golfului mondial, pe segmentul de echipamente și radare pentru golf.

Pe cei aproape 2.000 de metri pătrați, Champ du Golf mai deține un Puttin Green acreditat de PGA, cu opt cupe și 180 de metri pătrați, Whiskey Club, Gin Bar, Gourmet Area, cameră de socializare, reading area, Pro Shop, Gift Shop, vinotecă, vestiare, stație de încărcat mașini electrice și parcare proprie. Champ du Golf este singurul club de golf indoor, din sud-estul Europei, care deține licența TrackMan University.

În fiecare lună, în incinta clubului se desfășoară workshop-uri de golf, susținute de profesioniștii PGA, la care pot participa jucători profesioniști sau amatori, din țară și din străinătate. Champ du Golf se adresează atât jucătorilor profesioniști sau amatori, cât și celor care vor să învețe acest sport, indiferent de vârstă. Ținta clubului este ca, datorită tehnologiei de ultimă generație și relațiilor internaționale de care dispune, să sprijine și să formeze jucători de golf români, care să participe cu succes în competițiile internaționale.

Champ du Golf poate fi vizitat zilnic, de la ora 9, și este pregătit să găzduiască și evenimente private și corporate, evenimente adiacente jocului de golf, precum evenimente sociale, evenimente caritabile, prezentări de modă ori expoziții.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share