HTEC Group, companie din Silicon Valley, intră pe piaţa din România și va angaja până la 1.000 de oameni, în 4 orașe

Compania de servicii de tehnologie, consultanţă şi software, înfiinţată în Serbia şi cu sediul în SUA, va crea până la 1.000 de noi locuri de muncă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Potrivit reprezentanților companiei, HTEC Group va introduce pe piaţa românească tehnologii de ultimă oră şi oferă deschidere către proiecte desfăşurate alături de companii-lider la nivel mondial. Viitorii angajați se vor implica în crearea de noi produse digitale disruptive, pentru industrii precum sănătate şi medtech, hightech, transporturi şi mobilitate Inteligentă, retail, fintech şi banking, media & entertainment, greentech şi energie, labtech şi sciencetech.

Înfiinţată în septembrie 2008, în Belgrad, HTEC Group are acum sediul central în San Francisco și a devenit o companie globală cu birouri în SUA, Marea Britanie, Australia, Suedia şi Olanda. În sud-estul Europei, a deschis centre de dezvoltare în care activează peste 1.600 de ingineri, în Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria şi, de acum, România.

Livrează inginerie pentru un spectru larg de servicii, de la design şi dezvoltare de produse digitale, până la inginerie sofisticată, pentru o serie de domenii şi industrii, inclusiv big data, data analytics, inteligenţă arficială, dezvoltare de platforme, robotică şi IoT. Echipa sa este formată din facilitatori, creativi şi pionieri care urmăresc să susțină companiile partenere astfel încât să definească şi să execute propriile strategii de transformare digitală, într-un mod agil.    

“România este o alegere naturală în strategia de extindere a HTEC în Europa Centrală şi de Sud-Est, având în vedere puterea sectorului IT, mediul concurenţial şi pool-ul de ingineri şi designeri talentaţi, care se potrivesc perfect culturii HTEC şi modului nostru de lucru”, arată David Schoch, COO HTEC Group.

HTEC se află într-o dinamică de creştere şi de căutare de noi talente pentru birourile şi centrele de dezvoltare din întreaga lume, cu o medie de peste 100 de angajări lunar. În România, recrutează activ, pe toate nivelurile de senioritate – ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect şi de produs, designeri, experţi, consultanţi de business şi HR.

HTEC Group este o companie globală de consultanţă, software engineering şi dezvoltare de produse digitale, care se ocupă de design thinking pentru produse inovatoare şi servicii complexe de inginerie pentru liderii mondiali în high-tech, startup-uri disruptive, corporaţii şi companii din Fortune 500. Oferă produse şi platforme digitale pentru sănătate, retail, transport şi mobilitate, logistică, fintech, energie verde, media şi deep technology.  

Articolul anterior

Contitech Fluid Automotive organizează seminarii pentru cei 454 angajați, pentru a le dezvolta competențele digitale

Articolul următor

7,5 milioane de euro ajung la organizații nonprofit, în 2022, cu ajutorul unei platforme dezvoltate de Help Autism

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share