Huawei își extinde contractul de închiriere în Globalworth Tower București

Furnizorul global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor își extinde contractul de închiriere în Globalworth Tower, din București, pentru un spațiu suplimentar de birouri de 1.000 mp.

Din iulie, Huawei își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 12.600 mp, în prima clădire din sud-estul Europei care a primit certificarea LEED Platinum. Înainte de semnarea noului contract, corporația chineză deținea o suprafață de birouri de 11.600 mp.

Înființată în 1987, Huawei are circa 195.000 de angajați în toată lumea, operează în peste 170 de țări și regiuni și deservește peste trei miliarde de oameni din întreaga lume. În Globalworth Tower, va beneficia de facilitățile celei mai mari comunități de afaceri din țară: Globalworth District.

“În calitate de companie centrată pe client, e important ca Huawei să rămână aproape de clienții și partenerii săi. În ultimii ani, am înregistrat o creștere uriașă în rândul membrilor biroului nostru local, iar Globalworth a fost martor direct la acest lucru”, declară Peter Piao, Administrative Management Director, Huawei România.

Globalworth Tower este o clădire de birouri de clasă A, cu o înălțime de 120 de metri și  o suprafață închiriabilă totală de 54.000 mp. În 2019, a trecut printr-o serie de modificări inovatoare. Liderul pieței de birouri din România a inaugurat cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din Europa Centrală și de Est, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei și un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură.

DESPRE GLOBALWORTH

Este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia. În ambele ţări a devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top. Gestionat de peste 240 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei avea o valoare totală de circa 3,2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9 la sută este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către circa 660 de companii. În România, compania este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti.

Articolul anterior

Primul român care urcă pe Kangchenjunga, al treilea vârf montan ca înălţime de pe planetă

Articolul următor

Cegeka vrea să angajeze cel puțin 200 de oameni în România și 75 în Republica Moldova, în 2022

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share