Huawei lansează înscrierile pentru programul Seeds for the Future, dedicat studenților

Compania Huawei România așteaptă înscrieri pentru a noua ediție a programului Seeds for the Future, derulat în București, pentru studenții pasionați de tehnologie.

Ediția 2022 se va desfășura între 19 și 26 septembrie, iar studenții pasionați de știință și tehnologie din țară – fie că abia au pășit în anul I sau sunt proaspăt absolvenți – se pot înscrie aici, până pe 5 septembrie.

Participanții vor fi selectați în prima etapă pe baza motivației personale și a mediei generale de la ultimele studii absolvite. Cei care trec mai departe vor susține un interviu online, în engleză, cu echipa Seeds for the Future Huawei România. La final, vor fi selectați 30 de studenți din România și zece din Republica Moldova.

Cursanții vor lua parte la ateliere și prezentări despre industria IT&C, cursuri de public speaking și leadership, și prelegeri ținute de profesori și lideri ai mediului de business românesc despre dezvoltarea inteligenței artificiale, aplicații 5G, cloud computing sau producția de energie verde.

Pentru a absolvi programul Seeds For The Future, studenții vor fi implicați în competiția Tech4Good, unde vor lucra proiecte de echipă ce au ca temă dezvoltarea unei tehnologii care să răspundă unei probleme sociale importante. Competiția va testa și va promova dezvoltarea abilităților de leadership și de lucru în echipă, și va găsi soluții moderne pentru probleme presante, precum încălzirea globală sau poluarea. Câștigătorii au șansa de a trece la etapa internațională Tech4Good și de a participa la Huawei ICT Summit din Grecia, care va avea loc anul acesta.

În România, Seeds for the Future se derulează din 2014 și a contribuit la formarea a peste 300 de studenți pasionați de domeniul TIC și de experimentarea culturii chineze. Programul reprezintă pentru studenții înscriși o oportunitate de a învăța și de a-și perfecționa abilitățile tehnice și pe cele personale, dar și să dobândească o experiență de lucru cu mediile multiculturale.

DESPRE HUAWEI

Este un furnizor de top în domeniul tehnologiei pentru industria IT&C, al infrastructurii în telecomunicații și al dispozitivelor inteligente, cu soluții integrate în patru domenii-cheie: rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud. Are peste 194.000 de angajați și derulează operațiuni în mai mult de 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, este o companie privată, deținută integral de propriii angajați. Huawei Technologies SRL și-a început operațiunile în România în 2003, are peste 2.300 de angajați și a dezvoltat colaborări cu toți marii operatori de telecomunicații.

Articolul anterior

Cursuri gratuite de logistică și supply chain pentru tineri: </a>Asociația Română de Logistică lansează Școala de Vară ARILOG

Articolul următor

Peste 40.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional și în Europa, prin rețeaua EURES

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share