Cursuri gratuite de logistică și supply chain pentru tineri: Asociația Română de Logistică lansează Școala de Vară ARILOG

ARILOG (Asociația Română de Logistică) organizează, între 16 și 25 august, Școala de Vară ARILOG, un proiect dedicat tinerilor care vor să aprofundeze noțiuni teoretice și practice în domeniul operațiunilor de logistică și supply chain.

Școala de Vară ARILOG este un proiect gratuit de educație, realizat în parteneriat cu CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, și se desfășoară la Clubhaus, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

“2022 este un an special pentru comunitatea noastră: aniversăm 20 de ani de activitate – 20 de ani în care am rămas dedicați misiunii de a promova constant educația continuă în logistică și supply chain management. Lansăm Școala de Vară ARILOG cu două obiective principale: conectarea tinerilor cu realitatea mediului de business din logistică și furnizarea de cunoștințe aprofundate despre toate activitățile și tehnologiile ce formează procesele zilnice din acest domeniu”, declară Adriana Pălășan, Managing Partner, Supply Chain Management Center și VP ARILOG.

Programa de studiu cuprinde de la Introducere în supply chain, Managementul transporturilor și Managementul depozitării, până la E-commerce și logistica de curierat, Sisteme informatice, automatizări, tehnologie și echipamente. Trainerii sunt reprezentanți ai industriei, profesioniști cu cel puțin 15 ani de experiență în operațiuni de logistică. Pe lângă prezentările teoretice, programul include vizite în depozite din parcurile CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West.

“Experiența pandemiei ne-a învățat pe toți că industria de logistică și transport este una vitală pentru a putea trăi decent, în zilele noastre. Găsesc că tinerii ar trebui să acorde atenție domeniului, întrucât România se dezvoltă ca un hub logistic regional și oportunitățile în industrie sunt deja foarte interesante pentru cei aflați la început de carieră”, spune Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

CTP deține peste 9,5 milioane mp de spații în zece țări. Este singurul dezvoltator din regiune cu întregul portofoliu certificat BREEAM și cu operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2021. În România, deține peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A, în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

DESPRE ARILOG

Este o asociație profesională, educațională și voluntară, fondată în 2002, care promovează constant educația continuă în logistică și supply chain management, prin promovarea bunelor practici în domeniu și dezvoltarea platformei de comunicare pentru membrii săi, companii care își desfășoară activitatea în diverse domenii: 3PL, producție, retail, e-commerce, dezvoltatori imobiliari și real estate, furnizori de sisteme informatice și echipamente de manipulat și depozitare marfă, consultanți.

Articolul anterior

Cărturești investește 450.000 de euro în prima platformă românească de audiobooks

Articolul următor

Huawei lansează înscrierile pentru programul Seeds for the Future, dedicat studenților

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share