140 de oportunități de carieră de la 25 de companii, la Târgul de Carieră Feroviară

25 de companii, cu peste 140 de oferte de joburi, și trei instituții de învățământ, care vor oferi informații despre procedura de înscriere la cursuri/ facultate și ce oportunități există după absolvire, vor fi prezente la a IX-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, între 12 și 14 iunie.

Evenimentul oferă o platformă pentru explorarea oportunităților de carieră din sectorul feroviar și al transportului urban pe șină, într-un format hibrid, ce combină interacțiunile online cu cele fizice, la Gara de Nord din București.

Participanții pot explora o gamă largă de oferte, de la locuri de muncă și stagii de practică, până la cursuri de calificare și programe de internship. Ei pot comunica rapid și direct cu reprezentanții unor companii importante, private sau de stat, și instituții de învățământ.

Târgul facilitează întâlniri directe cu reprezentanți ai unora dintre mai importante companii din sector, precum Tecnic Consulting Engineering – Partener Platinum al evenimentului, CNCF CFR SA, STB SA, Astra Vagoane Călători, AFER, E-P Rail, Astra Trans Carpatic, DB Cargo Romania, SNTFM CFR Marfă, Express Forwarding, Baicons, ISPCF, TPF Inginerie, PORR România, CONSIS PROIECT, DB Engineering & Consulting, EGIS România, STRABAG, Viarom Construct, Knorr-Bremse, Metconf Feralla, voestalpine Railway Systems Romania, VTG Rail Logistics Austria GmbH Viena – Sucursala București, CFR IRLU sau Novatech.

Viitorii candidați pot interacționa cu reprezentanții acestor companii în 13 și 14 iunie, în Gara de Nord București, sau între 12 și 14 iunie, la interviurile online, în funcție de forma de participare aleasă de fiecare companie.

CENAFER, Facultatea de Transporturi din Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București și Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din Universitatea Tehnică de Construcții București  și-au anunțat prezența la târg, în Gara de Nord, în 13 și 14 iunie, pentru a oferi informații despre procedura de înscriere la cursuri/ facultate și ce oportunități există după absolvire.

Reprezentanți ai Autorității Feroviare Române – AFER și ai HR Design Consulting vor organiza, în Gara de Nord București, două workshopuri, prin care vor oferi informații utile în carieră.

Pe 13 iunie, de la ora 12, Laurențiu Zaharia (AFER) va susține workshopul cu tema ”Vrei să înveți prin practică și testare?”, iar de la ora 14, Andrei Vuță (HR Design Consulting) va oferi sfaturi despre pregătirea interviului de angajare, la workshopul ”Trenul Carierei: Destinația – Interviul Perfect”. Workshopurile pot fi urmărite live, pe culoarul care face legătura între intrarea de la coloane și peronul central, și online pe Facebook.

Participanții la târg pot câștiga echipamente de lucru, oferite de Alvirom Echipamente Protecție.

Mai multe informații despre târg pot fi obținute la adresa de email targ@cfir.ro, sau la numărul de telefon 0371 314 475, între orele 9-17, de luni până vineri.

Târgul de Carieră Feroviară în România este organizat de Carieră Feroviară în România sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare și al Asociației Inginerilor Feroviari din România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share