Banner

Iași: 100 de posturi disponibile în industria automotive, din octombrie

Bitron Electronics Division, în parteneriat cu BSS-ONE, recrutează 100 de persoane care vor lucra în industria automotive, din octombrie, la Iași.

Posturile disponibile sunt cele de Inginer mecanic proiectant Catia V5, Embedded Software Developer, Electronic Software Tester, Mechanical Aerospace-Mechatronic Engineer, Electronics Hardware Designer, CREO / CAD Mechanical Engineer și AUTOSAR Engineer. Persoanele interesate pot să obțină mai multe informații și își pot trimite CV-ul detaliat la adresa de mail: job@bss-one.net.

Parte a grupului Bitron Spa, Bitron Electronics Division este  specializată în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări de sisteme și dispozitive electronice pentru industria automobilelor, medicală și energetică. În acest moment, cu ajutorul celor aproximativ 1.530 de angajați din unitățile de producție din Italia, Polonia, Mexic si China, fabrică și livrează plăci de circuite electronice complet asamblate (PCBA), folosind echipamente de ultima generație și cele mai noi tehnologii. Bitron are o prezență globală, cu 13 fabrici de producție și centre de dezvoltare, 13 centre de vânzări și asistență tehnică, un centru post-vânzare și un centru tehnic. Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 268 de milioane de euro.

Înființată în 2008, la Iași, BSS-ONE a început cu furnizare de servicii complete pentru call center, pe piața din Italia și România, și un mic centru de dezvoltare specializat în SAP Business One. Între timp, a ajuns la patru filiale importante, în Republica Moldova (Chișinău), România (Iași) și Italia (Milano și Torino), și oferă servicii de dezvoltare software, aplicații mobile și servicii complete de telecomunicații.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share