Immofinanz a încheiat contracte de închiriere noi pentru 41.000 mp, în primele nouă luni din 2020. Univa, Samsara, Hartmann, Grundfos și Harman, printre chiriași

CERERE. Mai mult de jumătate dintre contractele semnate au vizat spații de birouri din parcurile de business Iride și myhive S-Park.

Unul dintre cei mai mari investitori din București pe segmentul de clădiri de birouri, compania austriacă Immofinanz, a semnat contracte în primele nouă luni ale anului pentru ocuparea unei suprafețe de peste 41.000 mp.

Noile contracte includ atât prelungiri sau extinderi ale suprafețelor ocupate, cât și atragerea de noi chiriași în clădirile companiei – opt proprietăți active, plus două clădiri de birouri în proces de modernizare, toate în București și Voluntari. Mai mult de jumătate dintre contractele semnate au vizat spații de birouri din parcurile de business Iride și myhive S-Park, unde mai multe companii au ales să extindă perioada sau să închirieze suprafețe suplimentare.

Printre noii chiriași intrați în portofoliul Immofinanz se numără Univa, companie care a închiriat peste 2.000 mp în clădirea Global Business Center, și Samsara, brand originar din Cluj-Napoca, cunoscut drept unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan și raw-vegan din țară. Samsara va deschide în Iride un centru de producție, delivery (cu posibilitate de pick-up) și catering. Tot aici au închiriat noi suprafețe Hartmann și Tabac XPress.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Pink Postmaster a extins perioada pentru spațiile ocupate în clădirea de birouri Pipera II și depozitul Pipera (o suprafață de circa 2.000 mp), iar Grundfos pentru spațiul din clădirea myhive S-Park. Harman a decis continuarea colaborării cu Immofinanz pentru birourile din myhive Metroffice, unde ocupă acum mai mult de 10.000 mp.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Rata de ocupare a clădirilor de birouri administrate de Immofinanz în România a atins nivel foarte bun, de 91 la sută. Calitatea serviciilor de administrare și facilitățile oferite în clădirile myhive ne-au permis să oferim chiriașilor mai mult decât simple spații de birouri, respectiv o experiență pozitivă și un parteneriat de încredere pe termen lung”, afirmă Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România.

Immofinanz deține în România opt proprietăți active, în București și Voluntari. În parcul de business Iride, două clădiri de birouri sunt în proces de renovare. Lucrările presupun modernizarea completă și relansarea clădirilor sub conceptul myhive, la sfârșitul acestui an.

Articole din aceeași categorie
Total
19
Share