ING vrea să ajungă la 750 de angajați în centrul de dezvoltare software din România, până în 2020

Centrul de dezvoltare software al grupului ING a pornit de la 100 de angajați, la finalul anului 2015, iar acum se apropie de 500 de specialiști.

În linie cu strategia grupului ING de convergență către o singură platformă de digital banking, hub-ul de dezvoltare software a trecut de curând printr-un proces de schimbare a numelui comercial din ING Software Development Center în ING Tech România. Schimbarea face parte din procesul intern de redenumire a întregii divizii Ops&IT sub numele ING Tech.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Potrivit conducerii companiei, noul nume reflectă procesul de tranziție către o singură platformă pentru specialiștii IT din ING, un singur mod de lucru și o misiune comună: îmbunătățirea și uniformizarea experienței clienților ING la nivel global. Dezvoltarea ING Tech România se reflectă și în creșterea cifrei de afaceri cu 47 la sută, de la 19 milioane de euro, în 2016, la 28 de milioane, anul trecut.

“ING Tech România s-a dezvoltat organic atât în ceea ce privește numărul de angajați, cât și dimensiunea afacerii. Cu toate acestea, noi evaluăm succesul nu doar prin intermediul cifrelor, ci și prin confirmarea faptului că am reușit să construim o companie cu o cultură IT autentică. Calitatea experților care aleg să ni se alăture, dar și dimensiunea proiectelor la care lucrăm, ne arată că mergem în direcția bună. Pentru a susține dezvoltarea companiei, suntem în proces de căutare a unui sediu nou pentru ING Tech România, un sediu potrivit numărul de angajați în continuă creștere și să reflecte identitatea hub-ului”, declară Marian Ion, CEO ING Tech România.

Compania și-a propus să devină unul dintre principalii jucători pe piața locală în industria digital-bancară și un angajator de referință. Domeniile de interes, în acest an, sunt Data Management și Core Banking, arii strategice pentru grupul ING. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici.

Echipa de Data Management a ING Tech România face parte din echipa globală de Wholesale Banking și dezvoltă soluții pentru toate cele 40 de țări în care este prezent Grupul, inclusiv în țări din Asia și Australia. În acest an, echipa locală de Data Management își va dezvolta cu prioritate serviciile de analiză de date. Echipa de Core Banking se pregătește pentru preluarea în portofoliu a trei țări noi în care este prezent ING, pentru a avansa în construirea unei singure platforme digitale.

Ca urmare a creșterii accentuate ale numărului de angajați, ING Tech România a început anul acesta și un proces de căutare a unui sediu nou, cu planul de a se muta în 2020.

Articolul anterior

București: Peste 6.000 de oportunități de carieră, în weekend, la Angajatori de TOP

Articolul următor

3 elemente-cheie pentru o creștere sustenabilă, ca startup

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share