Ixia dă startul programului de internship Network Your Knowledge @ Ixia

Parte a Keysight și unul dintre cei mai mari importanți furnizori de soluții de testare, vizibilitate și securitate pentru rețele, Ixia lansează o nouă ediție a programului de internship Network your knowledge @Ixia.

Un program apreciat printre studenții din România pentru calitatea și nivelul de inovare al proiectelor la care lucrează, acesta se află la a zecea ediție, are disponibile 27 de poziții, iar studenții vor putea alege din 40 de proiecte de Security & Access, Virtualization/Cloud, Artificial Intelligence, New market segments/NPI sau rețele 5G. Pe lângă stagiul de internship, studenții pot opta și pentru școlile de vară cu durata de două luni, organizate de companie în domeniile securității sau FPGA.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mai multe informații vor fi prezentate și în cadrul unei întâlniri speciale ale echipei Ixia cu studenții de la Universitatea Politehnica București. Ixia Day @ Automatică va avea loc pe 17 aprilie, ora 18, în cadrul facultății de Automatică și Calculatoare. Studenții vor putea sta de vorbă direct cu inginerii din companie, cu care vor fi colegi în cadrul internship-ului.

Programul Network your knowledge @Ixia 2018 se va desfășura între 18 iunie și 18 septembrie. Studenții interesați de acest program se pot înscrie pentru selecție pe website-ul stagiipebune.ro sau pe platforma facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, până în 6 aprilie. Mai multe informații sunt disponibile și pe pagina de Facebook Ixia România.

DESPRE IXIA & KEYSIGHT

Parte a Keysight Business, oferă servicii de testare, vizibilitate și securitate pentru îmbunătățirea rețelelor și mediilor cloud pentru companii, furnizori de servicii și producători de echipamente de rețea. Ixia le facilitează companiilor crearea de medii sigure în care să opereze, să se dezvolte și să lanseze noi produse și servicii. Clienți din întreaga lume se bazează pe Ixia pentru a-și verifica arhitecturile, a-și optimiza performanța și asigura protecție pentru rețelele și mediile cloud în care sunt active.

Keysight Technologies este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie ce-și ajută clienții din domeniul ingineriei, companiile și furnizorii de servicii, să optimizeze rețelele și să lanseze produse electronice pe piață mai rapid și la costuri scăzute. Soluțiile Keysight se duc acolo unde se duce și semnalul electronic, de la simulări de design la validarea prototipurilor și teste de fabricare, până la optimizare în rețele și medii cloud. Clienții săi provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicații, din industriile de aeronautică, apărare, auto, energie, producție de semiconductori și produse electronice pentru utilizatorii finali. În anul fiscal 2016, veniturile Keysight au ajuns la 2,9 miliarde de dolari. În aprilie 2017, Keysight a achiziționat Ixia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share