Școala informală de IT lansează o platformă dedicată celor care vor să învețe IT online, de oriunde, fără orar

Lider pe piața educației non-formale din IT din România, cu peste 7.500 de absolvenți, Școala informală de IT lansează DEVS, platforma concepută special pentru persoanele pasionate de tehnologie, care vor să învețe IT în sistem self-study, fără un orar standard.

Cursurile țin cont de nevoile celor care preferă sistemul de învățare autodidact și caută traininguri video, în limba română, și un sistem eficient, care să-i mențină motivați pentru a-și atinge obiectivele. Programele de învățare conțin teste de autoevaluare și o sesiune lunară de Q&A live cu mentorii și sunt structurate modularizat, pentru ca informațiile să fie ușor de asimilat.

Printre specializările abordate pe platforma DEVS apar Introducere în IT și cursurile de Testare, SQL, Algoritmi, Frontend Development și GIT, structurate într-un sistem de învățare progresivă, pe baza unui curriculum conceput să țină pasul cu realitatea din domeniu.

“De aproape un deceniu, suntem atenți la nevoile de învățare ale pasionaților de tehnologie și inovăm permanent, ca să le oferim soluții. Am lansat DEVS pentru cei care preferă stilul de învățare autodidact, dar care caută mai mult decât simple tutoriale video. Cursurile sunt concepute în limba română și se adresează celor care își doreau un sistem de training complet, dar în sistem self-study online, înregistrat, fiindcă au un program ce nu le permite să studieze după un orar standard. DEVS este un produs nou, care oferă o metodă nouă de a învăța IT, pe lângă portofoliul nostru de cursuri standard, axate 100 la sută pe interacțiunea directă cu mentorii. Acestea sunt disponibile în continuare pe scoalainformala.ro”, explică Răzvan Voica, CEO & co-fondator Școala informală de IT.

Școala informală de IT este lider național în industria educației non-formale pe segmentul IT. Portofoliul standard conține cursuri interactive online de programare, testare software, analiză de business, UX design, administrare baze de date sau RPA development.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share