Kaufland: “Angajator de Top” în România, al patrulea an la rând, și, pentru prima dată, în Europa

Distincția dobândită de Kaufland România este acordată de Top Employers Institute din Olanda, în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane din companie, a facilităților acordate și a posibilităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile.

Distincția primită la nivel local este completată de sigla europeană, care atestă, la nivel de Grup, atitudinea bazată pe respect și orientată pe susținerea evoluției angajaților.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Considerăm că investițiile în oameni sunt cele mai de impact. De aceea, ne raportăm la echipa noastră ca la o familie extinsă, în care fiecare își pune în valoare cele mai bune abilități și în care fiecare primește oportunitatea de a-și dezvolta potențialul. Putem spune că la Kaufland avem atâtea job-uri esențiale câți angajați sunt, deci, că la noi nu sunt locuri de muncă <mici>. Compania noastră lucrează permanent la dezvoltarea unui mediu de lucru plăcut pentru echipă, menit să susțină dezvoltarea fiecărui angajat în parte, pe termen lung. Certificarea de Angajator de Top ne bucură mai ales fiindcă, pentru noi, reprezintă o aprobare a pașilor pe care îi facem pentru îndeplinirea acestor scopuri, o certificare obiectivă realizată de un institut internațional specializat”, declară Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

Top Employers Institute din Olanda este o organizație independentă, care realizează, în fiecare an, un proces complex de auditare, prin care sunt verificate și validate practicile de resurse umane folosite de companii de top din întreaga lume. Certificarea se bazează pe analiza beneficiilor primare și secundare oferite angajaților, a condițiilor de lucru, a pregătirii profesionale şi oportunităților în dezvoltarea carierei, precum și a culturii organizaţionale.

Articolul anterior

2Checkout angajează peste 50 de specialiști, în 2019

Articolul următor

BestJobs: Unde au căutat românii să se angajeze, în ianuarie

Articole din aceeași categorie
Total
22
Share