Jobul verii: Kiwi.com caută World Travel Hackers, care vor primi 10.000 de euro ca să călătorească în lume, timp de 4 săptămâni

Foto: freepik

Kiwi.com, una dintre cele mai importante companii de travel-tech, caută 12 perechi pentru un job de vară de patru săptămâni, pentru a călători prin lume ca World Travel Hackers.

Candidații selectați vor putea călători alături de un prieten sau un partener la fel de pasionat de călătorii, vor primi un buget de 10.000 de euro ca să-și finanțeze călătoriile și pot păstra tot ce economisesc.

Anul trecut, Kiwi.com a căutat șase perechi care să îndeplinească provocările de călătorie și să-și împărtășească experiența pe rețelele de socializare, cu un buget de 10.000 de euro. Au primit 1.200 de candidaturi de la oameni din 73 de țări (și 475 de orașe diferite). 895 de candidați au fost din Europa, iar 40 de duouri au ajuns pe lista scurtă. În cele din urmă, șapte perechi au fost selectate pentru a se bucura de vara vieții lor, din România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Marea Britanie și Grecia.

Cine poate deveni World Travel Hacker?

Candidații trebuie să aibă domiciliul în Europa sau SUA, cel puțin 500 de urmăritori pe Instagram sau TikTok și un profil public, să fie fluenți în limba engleză, să aibă un pașaport valabil minimum nouă luni și să poată lucra ca antreprenor independent. Și partenerul de călătorie ales ar trebui să fie vorbitor de engleză și să poată călători la fel de liber în toate cele patru săptămâni.

Cum să candidezi?

În primul rând, cei care vor să devină World Travel Hacker trebuie să se înscrie în Kiwi.com Flight Crew. Aceasta înseamnă că, și dacă nu vor fi selectați ca World Travel Hacker, sunt recompensați pentru crearea de conținut de călătorie. Odată ce sunt înscrierea este acceptată, vor primi un e-mail și pot începe să posteze.

Cei care creează minimum trei postări pe canalele de social media vor primi tichete de zbor de 25 de euro și vor fi oficial în cursa pentru a deveni World Travel Hacker. Dacă mai fac încă două postări, pot primi tichete de zbor de până la 75 de euro.

În primele trei postări, candidatul trebuie să spună de ce este persoana pe care Kiwi.com să o aleagă ca World Travel Hacker, să-și prezinte partenerul de călătorie și să împărtășească cele mai bune sfaturi pentru economisirea banilor în călătorii.

Experiența vieții

Bianca, din Suceava, a fost selectată ca World Travel Hacker anul trecut. “Călătoritul m-a făcut mai conștientă de cât de mare este această lume și cât de mici sunt, de fapt, problemele mele. M-a făcut să fiu mai recunoscătoare”, spune Bianca. “Să fii World Travel Hacker este o experiență uimitoare. Cel mai bun sfat pentru viitorii hackeri de călătorie ar fi doar să planifice din timp, să se gândească la ce vor avea nevoie la ei, dar să nu se încarce cu prea multe, să se distreze și să se bucure de această aventură”, adaugă Miles, prietenul și partenerul de călătorie al Biancăi.

Așa cum a fost cazul tuturor World Travel Hackers din 2023, Bianca și Miles au decis să continue să călătorească cu banii economisiți după jobul lor ca influenceri de călătorie pentru Kiwi.com.

DESPRE KIWI.COM

Este una dintre cele mai importante companii tehnologice de călătorii, cu sediul în Cehia. Algoritmul inovator Kiwi.com le permite utilizatorilor să găsească opțiuni de călătorii și prețuri pe care alte motoare de căutare nu le pot vedea. Kiwi.com înregistrează zilnic două miliarde de verificări ale costurilor și analizează 95 la sută din informațiile globale de zboruri. Pe site-ul Kiwi.com sunt efectuate zilnic 100 de milioane de căutări. În medie, în fiecare zi sunt vândute 70.000 de locuri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share