Joburi pentru farmaciști, în Suedia. Salariul lunar brut: minimum 2.738 euro

Foto: Holger Ellgaard

Agenția de recrutare AG Johnsen caută farmaciști din România, prin rețeaua EURES, pentru un client din Suedia.

Candidații, care trebuie să vorbească engleza fluent, trebuie să aibă un master în farmacie, experiență de minimum un an ca farmacist, autorizație de funcționare în țara de origine și să fie dispuși să învețe limba suedeză (nivel C1) și să locuiască într-un oraș de dimensiuni mici/ mijlocii.

Contractul este permanent, cu perioadă de probă de șase luni. Pentru persoanele cu un an experiență și autorizație, salariul este de 29.000 SEK brut/ lună (circa 2.738 euro). El crește în funcție de anii de experiență. Se plătesc în plus orele lucrate seara târziu, weekend-urile și zilele declarate libere, cu până la 4.000 SEK brut/ lună (circa 377,64 euro). Se lucrează normă întreagă, 40 ore/ săptămână, iar compania precizează că angajarea se face “cât mai curând posibil”.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Angajatorul promite “un loc de muncă interesant, cu posibilitatea dezvoltării profesionale și personale”, curs plătit de limba suedeză (nivel C1), bani pentru acoperirea costurilor de cazare și pentru călătoria în Suedia, ajutor la relocare și spriijin în obținerea autorizației de lucru. Pentru persoanele cu familie, guvernul acordă sprijin economic pentru fiecare copil și pentru grădiniță.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Persoanele interesate trebuie să trimită CV în limba engleză și autorizația de lucru din România, la adresa de e-mail: guro.johnsen@agjohnsen.com, și pentru monitorizare, la: Elena.Tane@ot.anofm.ro. Angajatorul solicită două referințe și scrierea unei motivații de aplicare pentru această poziție. Termenul limită este 15 martie.

Articole din aceeași categorie
Total
21
Share