PwC România caută freelanceri care să lucreze cu profesioniștii companiei în diferite proiecte

Odată cu lansarea platformei online ”Proiecte pentru freelanceri”, PwC România caută specialiști independenți care să lucreze împreună cu profesioniștii PwC în diferite proiecte derulate pentru clienții companiei.

”Într-un mediu dinamic și competitiv, în care piața capitalului uman se transformă rapid, freelancing-ul prinde tot mai mult teren și în România. Am inițiat această platformă pentru a aduce alături de noi oamenii care au experiență și abilități valoroase, dar care preferă să lucreze flexibil, în anumite proiecte. Practic, suntem deschiși fiecărui specialist care își dorește să colaboreze în proiecte de consultanță”, anunță Daniel Anghel, Partener și Lider al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică.

Freelancerii se pot înregistra pe platforma dedicată și își pot încărca CV-urile pentru a lucra în proiecte de consultanță fiscală, juridică, dedicate ESG sau de tehnologie, derulate de PwC România pentru clienții din industriile farma, energie, retail, imobiliare sau servicii financiare.

Prezentă pe piaţa locală de 30 de ani, PwC România oferă servicii de consultanță fiscală și juridică, consultanță pentru afaceri, audit financiar și non-financiar, și are o echipă formată din peste 800 de specialişti în România și Republica Moldova. PwC este o rețea de firme prezentă în 155 de țări, cu mai mult de 284.000 de profesioniști care oferă servicii în domeniul auditului, consultanței fiscale și pentru afaceri.

Articolul anterior

Kaizen Gaming, deținătorul brandului Betano, în Top 10 al celor mai bune locuri de muncă din Europa

Articolul următor

McDonald’s le oferă dascălilor o cafea și un sandviș din partea casei, de Ziua Internațională a Profesorului

Articole din aceeași categorie
Total
10
Share