2Checkout angajează peste 50 de specialiști, în 2019

Platforma de monetizare pentru companii globale de software și servicii intenționează să-și mărească echipa cu circa 25 la sută, anul acesta.

Peste 50 de specialiști vor fi recrutați pentru echipa 2Checkout (fostă Avangate) de la București, dar nu numai. Compania are 310 angajați la nivel internațional, dintre care 260 în România. Pentru departamentele tehnice, sunt deschise poziții precum Product Manager, Product Analyst, Senior Developer, Project Manager, Scrum Master sau Software Architect, iar compania caută și ingineri software pentru testare automată.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În departamentele de suport sunt deschise posturi pentru analiști suport tehnic, analiști servicii client (obligatoriu cunoscători de limbi străine), specialiști financiari, analiști anti-fraudă și risc. “În ultimul an, am adoptat o politică de beneficii extrem de flexibilă, pentru că dorim să atragem în echipă cei mai buni profesioniști din domeniu. Avem un buget generos de beneficii, pe care fiecare angajat decide cum îl folosește. Poate alege din peste 20 de servicii, dintre care enumăr abonamente de sănătate, pensii private, antrenamente la sală, bonuri de masă, tichete-cadou sau tichete de vacanță”, declară Mădălina Teodorescu, VP Human Resources la 2Checkout.

Politica de resurse umane a 2Checkout susține promovarea din interior pe un alt post în cadrul aceluiași departament sau în departamente diferite. Numai în ultimul an, în acest fel au fost ocupate 15 la sută dintre pozițiile nou-deschise. Majoritatea managerilor din companie au fost selectați din interior, după ce au urmat diverse programe de dezvoltare profesională și de leadership. “Cei care vor să exceleze în domeniul lor au ocazia, la 2Checkout, să-și atingă obiectivul. Echipa este formată din profesioniști în domeniu, compania este în creștere accelerată, iar angajații au oricând susținere din partea companiei, pentru dezvoltarea lor”, afirmă Mădălina Teodorescu.

Articolul anterior

Examenul pentru obţinerea titlului de medic, medic dentist şi farmacist specialist, în 20 martie

Articolul următor

Kaufland: "Angajator de Top" în România, al patrulea an la rând, și, pentru prima dată, în Europa

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share