Kaufland angajează peste 250 de oameni, în toată țara

Posturile scoase la concurs de Kaufland sunt în București, dar și în alte orașe, precum Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Botoșani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni sau Rădăuți.

Posturile oferă oportunități pentru toate palierele de experiență, de la trainee și până la manager, și vizează atât magazinele (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP), cât și birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ). În București, peste 200 de locuri de muncă sunt în cele două noi magazine pe care Kaufland le va deschide până în luna iunie – pe str. Energeticienilor și pe str. Theodor Pallady.

În ultima lună și jumătate, peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland. Compania le promite viitorilor angajați salarii atractive (din 1 martie, venitul brut minim lunar în companie este de 3.650 lei, cu 60 la sută peste salariul minim pe economie din România, iar creșterile salariale au loc anual), acces la o listă constant actualizată de beneficii, de la dezvoltare profesională și până la servicii suplimentare pentru o viață sănătoasă și echilibrată, program de lucru flexibil, un loc de muncă stabil și oportunitatea de a fi parte dintr-o echipă responsabilă.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Toate posturile deschise se află aici, iar cei interesați pot candida direct online. Compania pune la dispoziție și numărul de telefon 021 9132, pentru mai multe detalii despre posturi sau suport tehnic pentru aplicarea online pe platforma Kaufland. În această perioadă, interviurile au loc prin telefon sau platforme video online.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De la începutul lunii martie, Kaufland a instituit măsuri de prevenție pentru protejarea angajaților, care au fost suplimentate constant, conform evoluției situației și a recomandărilor autorităților. Compania a oferit un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale și a introdus plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

Peste 15.000 de români lucrează, în medie, la Kaufland România, companie care a obținut titlul de Angajator de Top în România pentru al cincilea an, respectiv Angajator de Top în Europa pentru al doilea an. Certificările internaționale au fost acordate de o organizație independentă, Top Employers Institute din Olanda.

Articolul anterior

Angajatori de top recrutează online, până în 27 aprilie

Articolul următor

Angajații Deloitte România donează 26.000 de euro Asociației Dăruiește Viață și Spitalului Floreasca

Articole din aceeași categorie
Total
21
Share