Kaufland are un nou director de Achiziții Non-Food

Din luna ianuarie, departamentul de Achiziții Non-Food al Kaufland România este condus de Dan Alexandru Olaru.

Noul director are experiență de peste zece ani în compania Kaufland România, în domeniul achizițiilor. El preia noua funcție de la Maria Movileanu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dan Alexandru Olaru și-a început cariera la Kaufland România și, timp de un deceniu, a ocupat, pe rând, toate pozițiile din departamentul de Achiziții. A început în departamentul Food – Lactate și congelate, respectiv Carne, iar înainte să preia funcția de director Non-Food, a ocupat, timp de câțiva ani, poziția de Senior Buyer Electro/ Auto/ DIY/ Multimedia. Este absolvent al Academiei de Studii Economice, deține un master în Comunicarea în business în engleză și vorbește trei limbi străine, printre care franceza și germana.

DESPRE KAUFLAND

Se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări și o rețea de 120 de magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend, pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS.

Articolul anterior

Cum se vede mediul de lucru de la JYSK, din companie și din afara ei

Articolul următor

Lidl oferă cele mai mari salarii din retail în depozitul ce aprovizionează magazinele din Moldova

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share