Kaufland oferă “cele mai cool joburi” la Neversea

În timpul Neversea, echipa de recrutare din Kaufland va oferi mai multe joburi de festival.

O parte dintre ele presupun petrecerea a patru ore pe zi cu membrii staff-ului Neversea, timp în care vor avea ocazia să vadă ce presupune organizarea unuia dintre cele mai mari festivaluri din țară. Pentru a doua categorie de joburi, doritorii pot “aplica”, până duminică, în intervalul 14-18, în zona DayDreaming by Kaufland.

Cele trei joburi puse la bătaie sunt The Firemaster, The Windkeeper și The Funlord. Aceștia vor controla butoanele care declanșează pe Main Stage focul, aerul (CO2) și distracția (confetti) și vor fi responsabili de distracția unei mulțimi întregi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Kaufland oferă aceste joburi cool la festival din dorința de a arăta că în companie nu există joburi mici și fiecare rol, oricât de mic, are un impact uriaș în organizație și în satisfacția clienților – așa cum este apăsarea butoanelor care, printr-un gest mic, creează o atmosferă de festival de neuitat”, explică recrutorii de la Kaufland. După Neversea, cei care doresc să se alăture echipei retailerului o pot face aici.

Articolul anterior

Noua generaţie de specialişti în telecomunicații, premiată de Orange

Articolul următor

Joburile din retail, servicii, banking și telecom, cele mai căutate pe eJobs

Articole din aceeași categorie
Total
5
Share