Peste 90 de angajatori caută personal medical la târgurile Cariere în Alb

Târgurile de Joburi pentru Personalul Medical își deschid porțile din nou, în această primăvară, pentru toți cei care activează în domeniul medical și sunt dornici să facă o schimbare în carieră.

În cadrul târgurilor organizate în șase orașe, Cariere în Alb aduce față în față companii internaționale de recrutare și reprezentanți ai unităților medicale din România cu persoane aflate în căutarea unei noi oportunități de muncă în România, dar și în alte țări europene. Târgurile de Joburi pentru personalul medical au loc în Cluj-Napoca, pe 1 aprilie (la Casa de Cultură a Studenților), Sibiu, în 2 aprilie (Hotel Continental Forum), la Iași, în 8 aprilie (Casa de Cultură a Studenților), București, în 29 aprilie (Sala Palatului), Craiova,  în 30 aprilie (Ramada Plaza Craiova) și Timișoara, în 6 mai (Centrul Regional de Afaceri Timișoara – CRAFT).

Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapidă creștere. Din acest motiv, peste 90 de angajatori și-au anunțat prezența la târgurile de joburi organizate de Cariere în Alb. Candidații au posibilitatea să aleagă din sute de oferte, venite din România, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franța, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Medicii specialiști și rezidenți, dentiștii, asistenții medicali, fizioterapeuții, medicii de familie și absolvenții de Medicină sunt așteptați la târgurile de joburi pentru a discuta față în față cu angajatorii. Astfel, au șansa de a afla toate informațiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas în carieră. “Anul acesta, edițiile Târgurilor de Joburi aduc o gamă mult mai largă de recrutori. Am analizat intens feedback-ul primit sezoanele trecute și venim în întâmpinarea specialiștilor cu oferte bine pliate pe nevoile lor. Mulți recrutori locali și-au manifestat interesul de a participa la târguri, iar noi suntem mai mult decât bucuroși să îi primim”, declară Corina Pop, Sales Manager la Cariere în Alb.

O noutate a acestui sezon este faptul că oamenii pot obține pe loc unul din posturile disponibile și pot semna contractul de angajare chiar la târg. De aceea, este important ca ei să își aducă la târg documentele în original, pentru că au șanse reale de a fi angajați pe loc. Intrarea este gratuită, iar personalul medical este așteptat, între orele 10 și 16, să vină cu multă energie și dornic de schimbări benefice în carieră. Mai multe informații despre Târgurile de Joburi pentru Personalul Medical, organizate de Cariere în Alb, se pot găsi pe careersinwhite.com.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share