Banner

Kiki Teodorescu, “femeia de fier” care “înoată, biciclește și aleargă” pentru copiii cu probleme cardiace

Lăcrămioara (Kiki) Teodorescu a încheiat, weekend-ul trecut, prima sa competiție Ironman, în Italia.

Kiki Teodorescu, o sibiancă de 47 de ani, a “înotat, biciclit și alergat” 226 de kilometri, în beneficiul copiilor cu probleme cardiace, susținuți de Fundația Polisano, prin proiectul “Inimi Sănătoase pentru Copii”.

Cursa din Italia presupune parcurgerea înot a unui traseu de 3,8 km în apele Mării Adriatice, 180 km cu bicicleta și 42,2 în alergare, pe un circuit amenajat în localitatea Cervia. În iunie, Kiki Teodorescu a terminat un half IronMan în Danemarca, la Helsingør. Acolo a înotat 1,9 km, a pedalat 90 și a alergat 21,1.

“De când am început să alerg, am ales cursele de anduranță. Am simțit că mi se potrivesc și de fiecare dată am reușit datorită ambiției, curajului, voinței, perseverenței, seriozității și orelor de antrenament deloc ușoare. O cursă Ironman este o luptă de zi cu zi la antrenamente, la fel cum personalul medical duce lupte grele pentru fiecare inimă de copil care se antrenează să bată”, spune Kiki Teodorescu.

Kiki Teodorescu este educatoare și face sport constant de 12 ani. Și-a descoperit această pasiune din postura de mamă și soție, iar pandemia a înfruntat-o învățând să înoate. A învățat astfel și că, în sport, la fel ca în viață, nu-i niciodată prea târziu să-ți depășești limitele.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share