Banner

Un nou capitol în povestea Godmother: Alice Gavril preia conducerea agenției de publicitate și funcția de Managing Partner

Alice Gavril preia funcția de conducere a agenției de brand experience Godmother de la Valentin Văcăruș.

Din noua sa poziție, Alice Gavril își propune să continue creșterea agenției și să consolideze poziționarea de #brandexperienceartisans prin proiecte autentice, memorabile și relevante, care să ridice standardele de excelență ale pieței de evenimente din România.

Un profesionist cu 19 ani de experiență în domeniul comunicării, Alice Gavril este parte din acționariatul agenției și a coordonat în ultimii șase ani activitatea departamentului de Client Service Godmother. A fost implicată activ în strategia de business și de comunicare, astfel că această tranziție a venit ca un pas natural în evoluția agenției.

Pe lângă managementul operațional al agenției, noul rol al lui Alice Gavril la Godmother include continuarea coordonării departamentului de Client Service și a strategiei de business, comunicare & talent growthm și implicarea în pitch-urile la care Godmother participă.

“Acest rol îmi oferă oportunitatea să-mi aduc la viață viziunea mai rapid, să-mi manifest creativitatea și în zone noi, deoarece beneficiez de tot sprijinul în această colaborare care a evoluat până la stadiul în care ne aflăm acum. Vom investi în continuare în trei piloni, pe care îi consider fundamentali pentru o creștere sustenabilă: amplificarea sensului din spatele sloganului nostru, brand experience artisans, talent growth & wellbeing, și dezvoltarea (alături de Valentin) și integrarea în portofoliu a propriilor produse inovatoare, menite să ne aducă nouă și clienților noștri eficiență și rezultate”, declară Alice Gavril.

Valentin Văcăruș va rămâne implicat în demersurile de new business ale Godmother și se va concentra pe dezvoltarea companiilor din grup și a proiectelor și instrumentelor proprii ale agenției. Unele dintre acestea vor fi lansate oficial în perioada următoare.

Godmother este o agenție definită prin excelența în evenimente, care a crescut constant de-a lungul timpului și se regăsește în top 10 agenții de publicitate din România, din punct de vedere al cifrei de afaceri din 2022. Echipa sa este formată din 35 de membri, majoritatea seniori, care gestionează proiectele în numele agenției și acoperă o paletă amplă de competențe: Strategie, Creație, Client Service, Implementare, Producție dar și conținut audio-video.

DESPRE GODMOTHER

Este o agenție de publicitate cu 25 de ani de experiență, peste 1.000 de evenimente implementate și o echipă de profesioniști seniori. Din aprilie 2022, s-a alăturat rețelei profesionale 27Names, care reunește cele mai bune agenții independente de evenimente din Europa.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share