Ana Baltag, primul angajat cu Sindrom Down din Yves Rocher Romania

Din această săptămână, Ana Baltag este angajat al companiei de cosmetice Yves Rocher Romania.

Ana este un angajat special: este primul angajat cu Sindrom Down din Yves Rocher și una dintre cele 125 de persoane cu Sindrom Down, care au învățat cum să-și caute un loc de muncă, cum să interacționeze cu potențialii angajatori, cum să se prezinte la un interviu și cum să relaționeze cu managerii și colegii, prin proiectul ”Angajați, NU Asistați!”, derulat de Fundația Special Olympics. 

În luna august, patru tineri cu Sindrom Down au experimentat și au exersat prezentarea la interviu în compania Yves Rocher Romania. Au avut ocazia să descopere universul Yves Rocher în vizite de lucru, au aflat informații despre produse și chiar au contribuit la pregătirea cutiilor cu produse-cadou și a cardurilor de fidelitate pentru clienți.

Fundația Special Olympics din România a implementat, până luna trecută, proiectul “Angajați, NU Asistați!”, finanțat prin programul Shift+Vieți. În urma acestuia, cinci persoane cu Sindrom Down și-au găsit un loc de muncă, 58 de tineri și-au completat profiluri profesionale pe site-ul proiectului, iar 49 au participat la vizite/ stagii de practică/ internship în companii unde au experimentat și au învățat sarcini de lucru.

Articolul anterior

Sensiblu preia 23 de farmacii Optifarm

Articolul următor

Ministerul Muncii propune "importul" a 100.000 de muncitori străini în 2022

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share