LaPrimulBebe, comunitatea înființată de Atena Boca, a strâns 460.000 de euro, în șase zile, în campania #10anideprecizie

Cea mai mare comunitate de mame din România, LaPrimulBebe, înființată de Atena Boca, s-a mobilizat și a strâns, în doar șase zile, 460.000 de euro, în urma licitațiilor organizate în campania #10anideprecizie.

Banii vor fi folosiți pentru dotarea Clinicii de Pediatrie de la Institutul Clinic Fundeni din București. Vor fi achiziționate kituri speciale pentru diagnosticarea precisă a cancerului la copii, care să acopere nevoia pe o perioadă de zece ani. Secția va fi dotată și cu zece stații cu infuzomate, pentru ca micii pacienți să primească tratament corespunzător. În România, sunt diagnosticați, anual, peste 400 de copii cu diverse forme de cancer. În Clinica Pediatrică a Institutului Fundeni sunt tratați circa 35 la sută dintre copiii cu leucemie acută diagnosticați în țară.

“Dincolo de schimbările mai mari sau mai mici pe care le aduc în viața unor oameni, campaniile LaPrimulBebe aduc multă speranță. Speranța că pot să facă ceva. Văd că implicarea lor are finalitate, schimbă ceva palpabil. Iar noi, românii, avem mare nevoie de acest fel de speranță”, spune Atena Boca.

LaPrimulBebe este cea mai de impact comunitate online de părinți, cu peste 230.000 de membri, și singura comunitate din România premiată și numită de Facebook una dintre cele mai de impact 100 de comunități din lume. În zece ani, a investit 4,2 milioane de euro în spitalele din România.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share