Banner

Iulian Stanciu, președinte executiv eMAG, vine la dotCommerce Digital Retail Forum, evenimentul dedicat afacerilor online

Platforma de soluții Saas pentru e-Commerce MerchantPro organizează, pe 15 iunie, cel mai mare eveniment de eCommerce din România, dedicat inovației și performanței.

DotCommerce Digital Forum va avea loc la Pentagon Events Hall și reunește cele mai importante nume din comerțul online românesc. Printre speakerii prezenți la eveniment se numără Iulian Stanciu, președinte executiv eMAG.

Agenda evenimentului cuprinde prezentări ale unor soluții inovatoare, dezbateri aplicate pentru creșterea performanței magazinelor online și discuții cu reprezentanții unor magazine online relevante, care vor vorbi despre viziunea și experiența proprie în a construi o afacere de succes în eCommerce.  

Printre subiectele și temele de discuție propuse de organizatori se numără tendințe și provocări actuale din eCommerce, inovații și tehnologii, securitatea datelor și a tranzacțiilor, îmbunătățirea experienței de cumpărare, dar și dezbateri despre viitorul eCommerce-ului, AI, investiții, strategii și soluții.

Iulian Stanciu, în dialog cu Arthur Rădulescu

Participanții la eveniment vor avea ocazia să interacționeze cu antreprenorii care au dezvoltat magazine online de succes, ca eMag, Libris, TheHome, Answear, dEpurtat.ro sauLensa, și cu reprezentanți ai companiilor de tehnologie cu impact global, precum Google sau Adobe, sau afaceri locale din sfera serviciilor și soluțiilor pentru eCommerce, ca the Marketer, Gun Media, Innoship, MTH, DWF, Netopia, PayU, Aqurate, TBI Bank și mulți alții.

Una dintre cele mai așteptate dezbateri îl va aveape scenă pe Iulian Stanciu, președinte executiv eMAG, care va intra în dialog cu Arthur Rădulescu, CEO MerchantPro. Vor discuta despre experiențele proprii în antreprenoriat și eCommerce, tendințe, provocări, strategii, soluții inovatoare, dar și despre viitorul comerțului online în România.

Iulian Stanciu este la conducerea eMAG din 2009, când a devenit acționar majoritar al retailerului online. În 2012, a încheiat un parteneriat cu fondul de investiții sud-african Naspers, în urma căruia eMAG a devenit cea mai relevantă platformă de comerț electronic din Europa de Sud-Est. Zece ani mai târziu, eMAG devine cel mai valoros brand românesc și prima companie din domeniul ecommerce, situată pe prima poziție în clasamentul realizat de Brand Finance.

“Conținut premium, speakeri emblematici și networking exclusiv sunt conceptele pe care le-am avut în minte când am gândit evenimentul, agenda și dezbaterile. Am pornit, de fapt, de la dorința de a aduce față în față, pe de o parte, reprezentanții magazinelor online care doresc să-și crească performanța business-ului, iar de cealaltă parte, cele mai relevante nume din comerțul online românesc, cu care participanții pot avea interacțiuni directe la conferință sau la cocktail-ul de după”, spune Arthur Rădulescu, CEO MerchantPro.

Agenda dotCommerce, între soluții pentru creștere și inspirație pentru business

Programul dotCommerce cuprinde un mix echilibrat între discuții despre soluții pentru creșterea performanței și optimizarea business-ului și o bună doză de inspirație pentru strategie și viziune antreprenorială.

Evenimentul debutează cu un panel despre soluții pentru performanță și optimizare, continuă cu dezbateri despre viziune și focus, strategii de loializare a clienților și scalarea internațională. Din program nu lipsesc discuțiile despre livrări eficiente și, subiectul momentului în tehnologie, AI și aplicabilitatea sa în eCommerce. Panelul ce închide ziua și face trecerea către socializare pune în prim-plan antreprenori de succes din online, care vor împărtăși din experiența lor și bunele practici pentru a crea un business performant. Ziua va fi presărată și cu momente de relaxare, iar experiența dotCommerce se va încheia cu o Exclusive Cocktail Party, pe terasa rooftop a locației.

Agenda completă și biletele sunt disponibile pe pagina oficială dotCommerce Digital Forum, cu prețuri de la 59 euro. Evenimentul organizat de MerchantPro, platforma SaaS de eCommerce folosită de aproape 2000 de magazine online locale active, are ca partener principal theMarketer și susținerea partenerilor Innoship, Gun Media, Mokka, Aqurate, MTH Digital, TBI Bank, Rosistem și Doctor SEO.

DESPRE MERCHANTPRO

Este un proiect al companiei ShopMania Net, adresat antreprenorilor din eCommerce, din România și Europa, prin funcționalități competitive de eCommerce, servicii profesioniste de suport și soluții personalizate, adaptate necesităților specifice de dezvoltare. Platforma este folosită la nivel regional – peste 5.000 magazine online i-au utilizat funcționalitățile în cei peste 15 ani de prezență pe piață. În ultimii doi ani, și-a consolidat prezența pe piața internă și internațională, cu aproape 2.000 de magazine active în România și un număr în creștere continuă în vestul și sud-estul Europei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share