Leroy Merlin a semnat Carta Diversității din România

Retailerul specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit a semnat Carta Diversității din România și își întărește astfel angajamentul de a respecta principiile diversității și egalității de șanse pentru toți angajații companiei, inclusiv în procesul de recrutare a viitorilor angajați.

Carta Diversității din România reunește grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității are 132 de semnatari și acoperă circa 185.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei.

Potrivit conducerii companiei, “demersul semnării Cartei evidențiază importanța resursei umane de la Leroy Merlin, ghidată de valori asumate de echipă, precum generozitate, performanță, simplitate, exemplaritate, coerență, dar și respectul pentru diversitate și toleranță”. În România, în cele 19 magazine Leroy Merlin din 14 orașe, lucrează peste 2.500 de angajați.

“Promovarea non-discriminării și a diversității, fie de credințe, preocupări sau idei, este un fundament de lucru în echipă, de coeziune, în scopul performanței noastre. Proiectele noastre de promovare a diversității merg de la recrutarea și promovarea în companie pe criterii de egalitate de șanse, la acordarea de beneficii și avantaje, la respectul pentru echitate și dreptul la greșeală. Suntem implicați în proiecte sociale și umanitare, alături de organizații ce susțin diversitatea, și ne angajăm în dezvoltarea lor. Semnarea Cartei Diversității reprezintă pentru noi o reafirmare a angajamentului nostru ca organizație de a susține diversitatea și echitatea în mod activ și continuu”, declară Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.  

Frédéric Lamy, CEO @ Leroy Merlin România

DESPRE LEROY MERLIN

Parte din grupul ADEO, este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are peste 115.000 de angajați. ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. Companiile grupului sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”. În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.500 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Articolul anterior

Adina Trandaf, noul Managing Director al agenției de comunicare Oxygen

Articolul următor

Cel mai lung contract de închiriere pentru o sucursală ING: ING Bank își prelungește contractul în Opera Center I

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share