Cel mai lung contract de închiriere pentru o sucursală ING: ING Bank își prelungește contractul în Opera Center I

CA Immo a prelungit contractul de închiriere pentru sucursala ING Bank din Opera Center I, parte a proiectului  de birouri Opera Center. Acesta este cel mai lung contract de închiriere pentru o sucursală ING Bank într-o clădire modernă din România.

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă pe piața locală, pe baza activelor deținute, și are 1,6 milioane de clienți. Deține un model de servicii hibrid, în care operațiunile zilnice sunt îndeplinite de aplicațiile de internet banking pentru toate tipurile de clienți, în timp ce produsele sau soluțiile mai complexe sunt gestionate de consultanți din rețeaua ING Office. Clienții de retail accesează ING Home’Bank, în medie, o dată pe zi, și vizitează sucursale ING Office o dată pe an, doar pentru situațiile bancare importante.

Cum experiența clienților într-un ING Office este esențială, banca investește în designul și atmosfera interioare, ca și în locațiile importante. Opera Center este una dintre cele mai emblematice clădiri din București, încă de la începutul activității sucursalei ING Bank, în 2004.

“Opera Center și-a crescut valoarea și a devenit un adevărat punct de reper și o sub-piață de birouri în sine. Un avantaj important îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii publice, în special inaugurarea recentă a liniei de metrou M5, care deservește peste 150.000 de locuitori. De la universități și opțiuni variate de petrecere a timpului liber, la administrații publice și spitale, toate sunt accesibile pe o rază de trei km”, spune Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management România.

Sucursala ING Bank ocupă circa 400 mp la parterul clădirii Opera Center I. Zona de retail a clădirii găzduiește și o cafenea French Bakery, o farmacie Dr. Max și un magazin Inmedio. Cunoscută ca prima clădire modernă de birouri din București, Opera Center I a fost livrată în 2001 și este considerată și astăzi unul dintre cele mai valoroase proiecte de birouri din București, atât în ceea ce privește locația, cât și administrarea proprietății.

Certificat LEED Gold, Opera Center I cuprinde 11.900 mp de spații de birouri moderne, desfășurate pe opt etaje, și găzduiește companii precum NN Lease, Qualitance, Borza & Asociații, Siemens, GSK Consumer HealthCare și DHL Logistics.

DESPRE CA IMMO

Este un investitor, manager și dezvoltator specializat în proprietăți moderne de birouri din orașele de tranzit din Germania, Austria și Europa Centrală. Acoperă întregul lanț valoric din domeniul proprietăților comerciale, inclusiv un grad ridicat de expertiză internă în construcții. Fondată în 1987, este listată la Bursa de Valori din Viena și deține active imobiliare de circa 5,6 miliarde de euro în Germania, Austria și Europa Centrală și de Est. În România, este prezentă din 2001 și are în portofoliu de șapte clădiri de birouri: Opera Center I și II,  Europe House, Bucharest Business Park, Riverplace, Orhideea Towers și Campus 6.1, care totalizează o suprafață închiriabilă de circa 165.000 mp.

Articolul anterior

Leroy Merlin a semnat Carta Diversității din România

Articolul următor

Dan Vardie, noul președinte al asociației producătorilor şi importatorilor de automobile

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share