Liderul pieței locale de gaming angajează tineri pasionați de jocurile video, la East European Comic Con

Ubisoft România aduce, la a noua ediție East European Comic Con, o noutate pe plan local: cei care își doresc să dea startul carierei lor în industria jocurilor video își pot pune la încercare skill-urile de Video Game Tester participând la două probe-fulger.

Dacă le trec cu brio, primesc confirmarea că sunt angajați. Totul se va întâmpla la standul Ubisoft, unde vor avea loc și multe activități distractive, dar și un moment special pentru pasionații de gaming.

Cei care au obținut deja diploma de bacalaureat și au cunoștințe bune de limba engleză pot obține în timp record un job entry-level, cu program hibrid, dacă vin la standul studioului de gaming și sunt selectați. Vor participa pe loc la două probe rapide pentru rolul de Video Game Tester: un scurt interviu cu doi specialiști din companie, urmat de testarea atenției la detalii și a vitezei de reacție prin identificarea și raportarea bug-urilor dintr-un joc. Până la finalul evenimentului, vor afla dacă sunt sau nu angajați. Mai multe informații despre rolul de Video Game Tester la Ubisoft România pot fi găsite aici.

Ubisoft pregătește și multe activități distractive, care vor anima atmosfera la East European Comic Con. Vizitatorii își pot face poze alături de unul dintre personajele iconice Assassin’s Creed la cabina foto special amenajată și se pot juca ultimul titlu al seriei, Assassin’s Creed Valhalla, la colțul de gaming, care marchează și aniversarea de 15 ani a francizei. Ei pot încerca și coregrafiile celor mai în vogă piese ale anului, în zona special amenajată Just Dance.

Un moment special pentru pasionații de gaming va avea loc sâmbătă, pe 27 august, de la 16:30. Cei care îl îndrăgesc pe streamer-ul local Bobo Spider îl pot cunoaște chiar la standul Ubisoft, unde va organiza un Meet and Greet și va interacționa live cu membrii comunității lui.

Cel mai mare eveniment din estul Europei, dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai, East European Comic Con va avea loc la Romexpo, între 26 și 28 august. Vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, pot participa la o competiție regională de gaming și pot testa cele mai noi jocuri. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate va avea loc și concursul de cosplay, plus alte surprize.

DESPRE UBISOFT ROMÂNIA

Echipa globală Ubisoft, de 20.000 de angajați, lucrează în peste 40 studio-uri din lume, cu o misiune comună – de a îmbogăți viețile jucătorilor cu experiențe de gaming originale și memorabile. Aceeași ambiție se regăsește și la Ubisoft România, unde sunt create jocuri ce ajung la milioane de oameni de pe tot globul. Studiourile din țară co-creează, alături de alte studio-uri Ubisoft de top, dezvoltarea de lumi iconice în industria de entertainment – de la Assassin’s Creed și Tom Clancy’s Ghost Recon, la Watch Dogs, Just Dance și multe alte proiecte vor fi anunțate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share