Lidl urcă venitul minim în companie la 4.400 de lei brut

Din 1 martie, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl, în România, va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică circa 2.700 lei net.

Acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor peste media de creștere anuală în retailul de profil. În plus, toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii.

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl va fi de 4.400 de lei brut, sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paști și Crăciun și alte tipuri de bonusuri și sporuri. În primii ani de colaborare, angajații Lidl au creșteri salariale anuale garantate. În 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut.

Lidl extinde și pachetul de beneficii oferit angajaților cu alte tipuri de bonusuri, crește valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați la 20 de lei/ zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite. Pe lângă asigurarea de sănătate privată, de anul trecut, angajații Lidl beneficiază de o asigurare de viață valabilă oriunde în lume, care acoperă cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar și servicii speciale, care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Angajații Lidl au printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numărul maxim de zile de concediu acordate crește progresiv în primii ani de activitate în companie și ajunge la un număr maxim de 27. De anul trecut, fiecare membru al echipei primește o zi liberă cu ocazia zilei de naștere. Lidl este primul retailer din România care a implementat, cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Paști.

Angajații Lidl au la dispoziție și programe de formare personalizate în funcție de nevoile lor de dezvoltare. Astfel, orice angajat din magazine, depozite sau sediile administrative își poate dezvolta cariera și poate fi promovat pe poziții de management.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele. Anul acesta, Lidl România a obținut, pentru al cincilea an consecutiv, certificarea Top Employer, acordată de institutul independent Top Employers din Olanda.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share