Lufthansa: Două curse în plus Sibiu-München, pentru Festivalul de Teatru

Foto: SibFest by Sebastian Marcovici

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) au un nou partener important pentru ediția a XXIV-a, care se va desfășura între 9 și 18 iunie.

Lufthansa sprijină festivalul cu două curse adiționale și suplimentează cu 336 de locuri cursele München-Sibiu. În 10 și 18 iunie, compania pune la dispoziția călătorilor două zboruri în plus, către și de la Sibiu, astfel încât să ofere mai multe alternative turiștilor din întreaga lume, care ajung aici în perioada desfășurării evenimentului. În decursul celor zece zile de festival, compania Lufthansa va opera 46 de curse și va oferi aproape 4.000 de locuri spre/din Sibiu.

Peste 3.200 de artiști și invitați speciali sunt așteptați, în acest an, la FITS. Festivalul este structurat în 16 secțiuni: teatru, dans contemporan, spectacole de stradă, circ, teatru și concerte în biserici și monumente istorice, muzică, flamenco, întâlnirea școlilor și academiilor de teatru, platforma de arte vizuale, spectacole lectură și teatru radiofonic, conferințe speciale și prezentări, lansări de carte, film, workshop-uri specializate, Bursa de Spectacole de la Sibiu.

În 14 aprilie, organizatorii au pus în vânzare cel de-al doilea set de bilete aceste evenimente, la Agenția Teatrală din Sibiu, în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești, și online, prin eventim.ro. Din primul set de bilete, puse în vânzare în 27 martie, au fost achiziționate deja peste 4.300. Ultimul set va fi pus în vânzare în 5 mai și va conține restul evenimentelor la care se percepe bilet pentru acces la FITS 2017.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share