Luxoft România și-a lansat pagina de LinkedIn

Unul dintre cei mai importanți angajatori în domeniul IT la nivel național, Luxoft România și-a lansat propria pagină de LinkedIn. Până acum, noutățile despre subsidiara Luxoft din România erau găzduite de pagina globală Luxoft.

Persoanele care vor urmări pagina Luxoft România pe această rețea de socializare vor putea fi la curent cu ce se întâmplă la Luxoft la nivel macro, dar vor primi și actualizări adresate direct persoanelor din localitatea lor, iar asta le va permite să descopere tot ce are de oferit compania în România.

“Am lansat pagina de LinkedIn pentru Luxoft România pentru că este important să oferim audienței noastre un conținut relevant. Postăm despre ce facem pe plan local, despre evenimentele pe care le organizăm pentru comunitățile de IT din România, despre acțiunile de voluntariat, despre recomandările venite de la specialiștii noștri pentru cei ce se află la început de drum în industria IT, despre beneficiile pe care le oferim, proiectele pe care le dezvoltăm cu echipele noastre de aici și rolurile pe care le avem deschise în aceste proiecte”, arată Cristina Cotuțiu, Employer Branding Manager la Luxoft România.

Luxoft România este parte a companiei americane DXC Technology, cel mai mare furnizor de servicii de tehnologie informațională business-to-business. Prezentă pe piață din 2008, prin achiziţia ITC Networks, are peste 2.200 de angajați și oferă servicii de software development pentru clienți locali și globali din domeniile telecom, financiar şi auto. La nivel internațional, Luxoft asigură soluţii şi servicii din 44 de centre specializate şi are aproape 18.000 de angajaţi în 28 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacific şi Africa de Sud.

Informații despre serviciile oferite de Luxoft România pot fi găsite și pe Facebook și Instagram, iar toate rolurile disponibile în România sunt publicate pe pagina de cariere.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share