Macromex, deținătorul brandurilor Edenia, LaStrada, Corso, Food & Glory și Azuris, are un nou Chief Financial Officer

Liderul în industria alimentară pe segmentul de produse congelate și refrigerate l-a numit pe Mihai Călin în funcția de Chief Financial Officer.

Macromex este o companie inovatoare, care a reușit să creeze branduri puternice, produse de calitate, și să se impună ca lider în industria de produse alimentare pe segmentul de produse congelate și refrigerate. Găsesc în Macromex un teren fertil pentru proiecte îndrăznețe și sunt încrezător că pot contribui la succesul societății și la atingerea obiectivelor. Sunt privilegiat să mă alătur unei echipe experimentate de profesioniști, alături de care voi implementa planul de dezvoltare strategică al companiei la nivel financiar-contabil, pentru a contribui la îmbunătățirea profitabilității și optimizarea resurselor alocate”, declară noul CFO Macromex.

Mihai Călin va coordona departamentele Financiar-Contabil și Administrativ. Cu un traseu profesional de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil, el este membru ACCA, CAFR și Institute of Internal Auditors, SUA. Are o experiență vastă în companii naționale și internaționale, precum KPMG, CrisTim sau Intercereal.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share