Marian V. Popa părăsește Deutsche Bank pentru a conduce business-ul local al celui mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est

Globalworth l-a numit pe Marian V. Popa în funcția de director general pentru România, din 1 martie.

Marian V. Popa vine o bogată experiență în senior management, axată pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing și tehnologie, în companii multinaționale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu sau Rank Xerox. În cel mai recent rol al său, de director general la Deutsche Bank Global Technology România, între 2014 și 2021, a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie ale Deutsche Bank la nivel mondial și a gestionat peste 1.000 de oameni.

Înainte de a se alătura echipei Deutsche Bank, a fost CEO în companii importante, ca Endava CEE (peste șapte ani), Fujitsu/ ICL (opt ani) și Xerox România & Moldova (14 ani). A înființat compania de consultanță Transformative Coaching și numeroase ONG-uri, printre care Foundation for the Medieval Art Festival în Sighișoara, The American Chamber of Commerce, The British-Romanian Chamber of Commerce, AOAR sau Transparency International Romania. Este licențiat în Economie și Comerț Extern și are trei diplome în Executive Management Education (Marea Britanie, Belgia și Franța).      

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“România a fost fundamentul succesului Globalworth și va reprezenta întotdeauna un pilon important pentru dezvoltarea sa viitoare. Deoarece tehnologia joacă un rol central în biroul viitorului, cred cu adevărat că experiența mea în acest domeniu va ajuta Globalworth să continue să ofere celei mai mari comunități de afaceri din țară soluții integrate de ultimă generație pentru a răspunde diferitelor nevoi ale pieței în evoluție”, spune Marian V. Popa.

În noul său rol, va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, și va fi responsabil cu gestionarea activităților companiei în România – se va concentra pe aspectele operaționale, administrative și dezvoltarea business-ului.

DESPRE GLOBALWORTH

Este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, care operează în România și Polonia. În ambele ţări, a devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, ce generează venituri din închirierea de spații către companii de top. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei avea o valoare totală de circa trei miliarde de euro, la 30 iunie 2020. Circa 94,4 la sută din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti.

Articolul anterior

BestJobs: Companiile au continuat să angajeze în 2020, în ciuda pandemiei. Digitalizarea procesului de recrutare, principala tendință în 2021

Articolul următor

Timișoara: Kromberg & Schubert are planuri mari în România și închiriază un spațiu de birouri în Vox Technology Park

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close