Timișoara: Kromberg & Schubert are planuri mari în România și închiriază un spațiu de birouri în Vox Technology Park

Producătorul german de cablaje și sisteme electrice pentru industria auto a închiriat 2.000 mp de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timișoara.

Kromberg & Schubert este unul dintre cei mai mari producători de componente auto prezenți în România, cu trei fabrici în Arad, Sibiu și Timiș, și un centru de excelență și dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajați în România.

”Succesul viitor depinde de flexibilitatea noastră, iar relocarea în Vox Technology Park ne va oferi acest lucru. Am semnat un contract pe o durată de șapte ani, deci vom continua să ne dezvoltăm în România. În Vox Technology Park, echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții pentru a crește și pentru a se dezvolta”, declară Marius Petrică, director comercial la Kromberg & Schubert România Ti.

În mai 2020, Vox Technology Park a trecut printr-un proces intensiv de implementare a unor măsuri de prevenție și de sporire a gradului de siguranță la birou. Au fost achiziționate și instalate două termoscanere, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului, aparate pe bază de senzori în spațiile comune și băi și au fost regândite circuitele de circulație prin clădire. De altfel, 2020 a fost un an foarte bun pentru Vox Technology Park. De la declanșarea pandemiei, a semnat contracte de închiriere pentru o suprafață totală de peste 6.300 mp de birouri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În 2020, Vox Technology Park a obținut și certificarea sustenabilă BREEAM In-Use cu calificativul Oustanding, cel mai înalt existent pe plan internațional. Este primul proiect imobiliar din România care obține acest calificativ după cea mai recentă și riguroasă versiunea BREEAM, emisă în mai 2020. Are o suprafață închiriabilă de 26.600 mp și a fost finalizat după o investiție de 30 de milioane de euro.

Articolul anterior

Marian V. Popa părăsește Deutsche Bank pentru a conduce business-ul local al celui mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est

Articolul următor

Președintele Confindustria România, ales vicepreședinte al asociației oamenilor de afaceri italieni din Europa de Est

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close