Marquardt : Proiectul “AVE – Asta Vreau Eu”, un nou pas la nivel național

Proiectul “AVE – Asta Vreau Eu” a fost nucleul workshop-ului cu tema “Promovarea securității și sănătății în muncă în sistemul educațional pentru o viață activă, sigură și sănătoasă”, derulat la Tulcea, în cadrul Campaniei EU OSHA 2018-2019 “Managementul substanțelor periculoase”.

(P) Compania Marquardt este partener fondator și promotorul proiectului “AVE – Asta Vreau Eu”, alături de Inspecția Muncii și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

La workshop-ul susținut de Marquardt au participat 32 de elevi de clasa a VIII-a de la școlile gimnaziale Izvoarele şi Mihai Bravu, din judeţul Tulcea, însoțiți de cadre didactice și reprezentanți ai instituțiilor de stat, dar și agenți economici. Inspecţia Muncii a fost reprezentată de conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea. Evenimentul s-a bucurat de participarea reprezentantului Instituţiei Prefectului din judeţul Tulcea şi a inspectorului general şcolar al judeţului Tulcea, care este implicat activ în derularea proiectului AVE.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Elevii au primit informații despre compania Marquardt, sistemul de învățământ dual, proiectul AVE, cu accent pe prevenirea afecțiunilor musculo-scheletice. La final, participanții și-au testat cunoștințele dobândite și abilitățile pe cele două simulări interactive ce încorporează produse Marquardt: GWS BMW și Consola Renault.

Concluziile evenimentului pot fi rezumate în urmatorul mesaj, transmis elevilor: “Securitatea și sănătatea în muncă sunt preocuparea noastră, a tuturor; ele sunt în avantajul tău și în beneficiul companiilor”.

Articolul anterior

Examenul de rezidențiat, amânat. Noul calendar al concursului

Articolul următor

PwC investește 3 miliarde dolari pentru îmbunătățirea competențelor digitale ale angajaților și dezvoltarea de noi tehnologii

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share