Matei Creiveanu, noul Administrator Public al Municipiului Timișoara

Economistul Matei Creiveanu este noul Administrator Public al Municipiului Timișoara, după ce a câștigat concursul în care s-au înscris 307 candidați.

Absolvent al ASE București, Matei Creiveanu are 18 ani de experiență în sistemul financiar-bancar. Din 2014, a condus reprezentanța din România a Hypo NOE Landesbank für Niederösterreich und Wien, banca de dezvoltare a Landului Niederösterreich, una dintre cele mai vechi și mai importante bănci din Austria.

Timp de 15 ani, a fost omul de legătură între administrația publică și banca în care a lucrat. A inițiat și manageriat finanțări de peste 500 de milioane de euro pentru orașe din România, precum Oradea, Brașov, Iași, Craiova, dar și din Bulgaria, Serbia sau Cehia, și a asistat municipalități din Europa Centrală și de Est în utilizarea fondurilor UE.

“Acest concurs mi-a demonstrat că există oameni etici și competenți, realizați profesional și material, care vor să se alăture administrației publice și să reformeze statul. Imboldul lor personal este sentimentul că a venit timpul să se implice pentru România”, spune primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Matei Creiveanu va avea trei misiuni principale: reducerea cheltuielilor de funcționare, creșterea veniturilor și valorificarea patrimoniului, dar și creșterea calității serviciilor publice de curățenie, transport în comun, iluminat și spații verzi.

Articolul anterior

Pandemia accelerează revoluția comerțului electronic și dezvoltarea segmentului de logistică

Articolul următor

Armorum.ro, business-ul care ajută companiile să scape de bătăile de cap legate de siguranța angajaților

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share