McDonald’s recrutează: peste 60 de locuri de muncă disponibile la Iași, pentru un nou restaurant McDonald’s Drive-Thru

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, a lansat o campanie de recrutare la nivel local, în Iași, pentru deschiderea unui nou restaurant de tip Drive-Thru.

Prevăzut să fie inaugurat până la finalul anului, restaurantul McDonald’s Iași Bucium este a patra locație McDonald’s din Iași și al doilea restaurant cu linie Drive din oraș. Peste 60 de noi locuri de muncă vor fi create pentru a alcătui echipa ce va deservi restaurantul. 

Noul restaurant se deschide în Family Market Bucium, un proiect de retail de proximitate dezvoltat de compania IULIUS, în Iași. Cele peste 60 de locuri de muncă vizează pozițiile: Crew member – lucrător comercial, Barista sau Guest Experience Leader – responsabil ospitalitate, și se adresează persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Potrivit companiei, pachetul de beneficii include un program flexibil, sesiuni de training, inclusiv pentru deprinderea abilităților de management, oportunități de avansare rapidă și diferite tipuri de bonusuri și sporuri, printre care bonusuri de performanță, pentru ture de noapte și weekend sau pentru recomandări. Pentru o normă de opt ore, un lucrător comercial poate primi până la 2.800 de lei net, în vreme ce pentru un Guest Experience Leader venitul poate ajunge până la 3.200 de lei.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor cu servire rapidă, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 48 de cafenele McCafé. are o echipă de peste 5.000 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 169 de restaurante, are 9.000 de angajați și deservește peste 150 de milioane de clienți anual. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în zece țări și implicat în operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing, și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Articolul anterior

România, pe lista scurtă a țărilor care ar putea găzdui o fabrică de furgonete electrice Mercedes-Benz Vans și Rivian

Articolul următor

Cum s-a amenajat o școală a viitorului în Cluj-Napoca, în doar 3 luni?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share