Lucrezdinnou.ro – prima platformă online de reconversie profesională pentru românii care și-au pierdut jobul în pandemie

Coca-Cola HBC și Asociația The Social Incubator, care sprijină integrarea socială și profesională a persoanelor vulnerabile din România, lansează o platformă online pentru românii care și-au pierdut locul de muncă în pandemie.

Platforma cu scop social, care are obiectivul de a sprijini diminuarea șomajului, oferă resurse educaționale pentru reorientarea în carieră și le afișează utilizatorilor opțiuni de joburi disponibile. Lucrezdinou.ro găzduiește o bază de date actualizată permanent cu locurile de muncă disponibile pe cele mai mari platforme de recrutare din România, din mediul privat și din mediul public. Proiectul este sprijinit de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), partener al acestei inițative.

Fiindcă există industrii grav afectate de pandemie, iar altele au crescut în această perioadă, platforma îi oferă utilizatorului instrumente de reconversie profesională precum testele de carieră, training-uri video și sfaturi ce îl pot ajuta să se reorienteze către alt domeniu de activitate.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Platforma accesibilă pe lucrezdinnou.ro oferă o serie de funcționalități dezvoltate cu ajutorul unor experți în dezvoltare personală și profesională, printre care:

  • Autoevaluare

Cuprinde teste de orientare profesională și alte instrumente destinate descoperirii de aptitudini și abilități.

  • Vreau să învăț

Secțiunea este alcătuită din lecții video pentru dezvoltarea competențelor-cheie, metode și tehnici de pregătire pentru piața muncii.

  • Vreau să mă angajez

Oferă suport în generarea unui CV ce poate fi folosit în diferite formate necesare în procesul de aplicare. Cuprinde și informații despre locurile de muncă disponibile pe mai multe platforme online.

În etapa de lansare, platforma Lucrezdinnou.ro va aduna locurile de muncă disponbile prin ANOFM și pe platformele Bestjobs, Hipo, Olx și jobZZ.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

KiK are în plan să deschidă cel puțin 30 de magazine în România, în 2021

Articolul următor

Un cercetător român, câștigător al unui grant de aproape 1,5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share
Close