Medicover România numește un nou director general

Din 18 noiembrie, Radu Gorduza Lupu va prelua rolul de director general al companiei Medicover România.

“Radu Gorduza este un executiv cu experiență în domeniul medical, înțelege industria și a reușit să stabilească și să atingă noi standarde domeniul operațiunilor medicale”, declară Jon Stubbington, COO Medicover. Adrian Peake, cel care a ocupat funcția de director general al Medicover România în ultimii cinci ani, va prelua o nouă poziție în Marea Britanie.

Medicover a colectat recent de pe piață 120 milioane de euro, pentru a-și diversifica sursele de finanțare și pentru a permite companiei să continue să-și dezvolte programul de achiziții din România și Polonia.Medicover România a raportat, după primele șase luni de activitate, venituri cu 83,8 la sută mai mari. Ele au evoluat de la 16 milioane euro, în prima jumătate a anului trecut, până la 29,4 milioane. Evoluția a fost impulsionată de achizițiile realizate anul trecut, când compania a preluat Spitalul Pelican din Oradea, Centrul Medical Phoenix din zona Olteniei și Centrul Medical Academica din București.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Medicover este unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale si de diagnostic, înființat în 1995. Oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare. Cele mai mari piețe pentru Medicover sunt Polonia și Germania. În 2018, compania a raportat venituri de 672 de milioane de euro și 20.970 de angajați.

Medicover România este prezentă de 24 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 37 de clinici în București și în țară și două spitale generaliste, în Capitală și în Oradea. Spitalele includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, și o gamă variată de specialități medicale și chirurgicale.

Articolul anterior

Codiax: Cluj-Napoca va găzdui singurul eveniment Deep Tech din estul Europei, în noiembrie

Articolul următor

PayWell: Salariile din companiile private mari au crescut, în medie, cu 9,4 la sută, în 2019 - dublu decât estimările de anul trecut

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share