Mega Image le oferă angajaților noi beneficii pentru echilibrul psiho-emoțional

Retailerul Mega Image a semnat un parteneriat cu 4mind, platforma de beneficii de sănătate emoțională pentru angajați, pentru a le oferi angajaților săi sprijin și soluții preventive de gestionare a afecțiunilor de natură emoțională.

Angajații Mega Image vor avea acces la sesiuni de consiliere gratuite, webinarii de wellbeing și ședințe de coaching, cu ajutorul cărora pot învăța cum să-și gestioneze emoțiile, să depășească situațiile dificile care le afectează realitatea de zi cu zi, să fie mai buni în relațiile cu cei din jur și să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat. Ei vor putea accesa toate resursele necesare pentru îmbunătățirea stării de bine, inclusiv asistență virtuală 24/7 prin chatbot-ul Serena.

“Am început acest demers de la debutul pandemiei, când am deschis și o linie telefonică de consiliere psihologică pentru toți colegii. Acum, facem un pas înainte și propunem o soluție complexă, prin care să oferim fiecărui coleg posibilitatea să-și gestioneze proactiv sănătatea emoțională și să acorde prioritate îngrijirii de sine”, declară Mircea Moga, CEO Mega Image.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Credem că fiecare angajat, indiferent de domeniul în care lucrează sau de mărimea organizației, ar trebui să aibă acces la servicii de sănătate mintală și echilibrare psiho-emoțională, care să le satisfacă nevoile specifice. Cu rețeaua noastră națională de specialiști în psihoterapie și coaching, acces nonstop la asistentul virtual Serena, articole de self-help și webinarii, fiecare angajat Mega Image poate găsi serviciile de care are nevoie pentru combaterea stresului, prevenirea burnout-ului și îmbunătățirea stării emoționale, mintale și fizice”, explică Andreea Belenes, cofondatoare 4mind Benefits.

Acest parteneriat este o continuare a măsurilor adoptate de Mega Image de la începutul pandemiei. În 2020, compania a implementat măririle salariale anuale planificate și a acordat angajaților din magazine și depozite un spor de 25 la sută pentru fiecare zi lucrată din martie, iar bonusurile salariale și beneficiile extrasalariale au rămas neschimbate. La finalul anului, angajații au primit bonusuri cu o valoare totală de 945.000 euro.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share