Mercedes-Benz Vans România are un nou director operațional

Din 1 iulie, Alexandru Rugină, în prezent Head of Customer Services Vans Mercedes-Benz România, devine Chief Operating Officer al companiei.

Alexandru Rugină are peste zece ani de experienţă în industria auto, în special în aria de after-sales, şi a derulat proiecte pentru segmentul de autovehicule comerciale uşoare şi pentru divizia de autoturisme. S-a alăturat companiei în 2013, iar primul proiect important a fost alcătuirea primei echipe de Customer Services Key Account Management and Field Force pentru cele trei divizii Mercedes-Benz (Cars, Vans şi Trucks & Buses). În 2016, a preluat rolul de Head of Customer Services & Parts Vans.

După trei ani la conducerea Mercedes-Benz Vans România, Batiste Pascalin va prelua rolul de Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală şi de Est. Pentru viitorul său rol, se va muta la Praga, noul sediu al Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală şi de Est.

Batiste Pascalin s-a alăturat Daimler şi Mercedes-Benz Cars în 2008. Înainte să devină director general Vans pentru piaţa din România, a fost Head of Marketing Management în divizia Marketing Operations Europe și a gestionat operaţiunile de marketing ale diviziei Vans la nivel european. Sub conducerea sa, Mercedes-Benz Vans România a preluat poziţia nr. 1 pe piață. Cifrele de vânzări au crescut prin atragerea de noi segmente de clienţi. 

Articolul anterior

Concurență pentru multinaționale: numărul startup-urilor care fac angajări pe eJobs a crescut cu 50% în primele 6 luni

Articolul următor

Cel mai mare dezvoltator de clădiri de birouri din Europa inaugurează prima pistă de alergare pe acoperișul unei clădiri office din România

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share