BDO România are un nou Managing Partner

Cristian Iliescu a fost numit în funcția de Managing Partner al companiei BDO România.

Cu o experiență de peste 22 de ani dobândită la BDO România, Cristian Iliescu a deținut în ultimii 15 ani poziția de Partener Audit & Assurance. A coordonat misiuni de audit și consultanță de anvergură, pentru clienți locali și internaționali, și a asigurat funcția de IFRS Country Leader.

Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). “Îmi propun ca BDO să rămână o organizație de top, în continuă dezvoltare, având echipa în centrul strategiei noastre, ca un element-cheie al misiunii noastre de a oferi mediului de afaceri din România servicii de calitate, la cel mai înalt nivel”, declară Cristian Iliescu.

Prezentă pe piața locală din 1992, BDO România are peste 250 de angajați și birouri în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu și Chișînău. Le oferă clienților săi servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, business restructuring, taxe, prețuri de transfer, consultanță financiară, juridică și de management. Compania face parte din rețeaua internațională BDO, fondată în 1963 și care are 1.600 de birouri și 91.000 de angajați  în 167 de țări.

Articolul anterior

Un nou indicator de performanță câștigă teren în companiile din România: rata de întoarcere a investiției în învățare

Articolul următor

Consiliul Român pentru Publicitate și-a ales noua conducere

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share