Metropolitan Life are un nou director de operațiuni în România

Din 1 iunie, Cosmin Vlad preia rolul de director de operațiuni al companiei de asigurări de viață Metropolitan Life, în România.

Cu o experiență de 14 ani în domeniul asigurărilor de viață și pensiilor private, Cosmin Vlad s-a alăturat echipei Metropolitan Life în 2015. A coordonat echipa de Value Proposition and Product de la Metropolitan Life România, iar din 2019 și din Ucraina, și a repoziționat suita de produse, în linie cu nevoile curente ale clienților. Din aprilie în iulie 2019, a fost Interim Head of Risk.

Cosmin Vlad este membru în echipa de Diversitate și Incluziune din Metropolitan Life. Investește continuu în dezvoltarea sa profesională, în domeniul său de specialitate și în aria de leadership, și deține un rol important în dezvoltarea echipelor din companie, în calitate de mentor în programul de mentoring al Metropolitan Life România. Este Associate al Institute and Faculty of Actuaries UK și a absolvit programul Young Leaders al Institutului Aspen.

Cosmin Vlad va noua funcţie de la Mihai Coca-Cozma, care a condus departamentul de Operațiuni al companiei în ultimii patru ani. Potrivit reprezentanților companiei, acesta a contribuit semnificativ la evoluția Metropolitan Life. A promovat parteneriate funcționale și de business solide și a dezvoltat o echipă puternică de profesioniști.

Compania Metropolitan Life a înregistrat în 2020 o creștere de 14,4 la sută a primelor brute subscrise, față de 2019, și a ocupat locul al doilea în clasamentul celor mai mari companii de asigurări de viață din România.

DESPRE METROPOLITAN LIFE

Este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, și sucursală a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu circa 100 de milioane de clienți, are operațiuni în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere pe pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 21 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. 2,5 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Articolul anterior

Cognizant Softvision donează computere și echipamente IT de peste 100.000 de dolari, pentru susținerea educației

Articolul următor

Deficitul de competențe, cea mai mare provocare pentru angajatorii din România, Polonia, Cehia și Ungaria

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share