MHP – A Porsche Company inaugurează al doilea birou din România, la Timișoara

Până în 2020, aproximativ 500 de persoane vor lucra pentru MHP România, în Cluj-Napoca și Timișoara.

Inaugurarea biroului din Vox Technology Park este parte a strategiei de dezvoltare a companiei,  MHPStrategy 2025.  

MHP Consulting Romania și-a început activitatea în Cluj-Napoca în 2014, dar activitatea companiei pe piața IT locală a început în urmă cu circa zece ani, prin colaborări cu parteneri locali. Noul birou din Timișoara pune accentul pe servicii SAP de infrastructură și dezvoltare software, și completează portofoliul de servicii cu Digital Services. Până la sfârșitul anului, peste 20 de angajați se vor alătura echipei timișorene, condusă de Radu Radovici.   

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Am investit în oameni motivați și extrem de bine pregătiți din punct de vedere academic, astfel că ne-am consolidat cu succes echipa și competența în Cluj-Napoca, unde momentan avem peste 300 de angajați. Mai mult decât atât, am reușit să ne poziționăm pe piață ca angajator de elită, cu o cultură organizaționala tânără, deschisă, puternic orientată către încurajarea evoluției și a stării de bine a angajaților noștri”, spune Dr. Oliver Oswald, partener în MHP CEO și MHP Consulting Romania.

În România, MHP dezvoltă și livrează soluții IT pentru un portofoliu vast de clienți din segmentul Mobility & Manufacturing, din întreaga lume. Acest lucru facilitează dezvoltarea organică a punctelor de lucru din Cluj-Napoca și Timișoara. “MHP Timișoara reprezintă un pas semnificativ în evoluția noastră, atât la nivel internațional, cât și în România. Avem deja o bază puternică și, văzând potențialul de aici, viitorul nu poate fi decât unul cât se poate de promițător. Recunoaștem pasiunea autentică pentru tehnologie, know-how-ul angajaților noștri, și avem convingerea că, prin promovarea abilităților și a spiritului lor antreprenorial, putem contribui activ la progresul digital de mâine”, afirmă Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania. 

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share