Ministerul Sănătăţii: Sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru farmaciști

Pentru sesiunea 7 noiembrie-7 decembrie, se pot înscrie candidaţii care au finalizat, până la 30 septembrie, pregătirea teoretică şi practică efectuată pentru obţinerea atestatelor de studii complementare.

Examenele se vor desfăşura în centrele universitare medicale acreditate de minister în care s-a efectuat pregătirea. Pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5, cu excepţia probelor de examen pentru care sunt precizate alte condiţii minime de promovare (calificativ admis/respins). Dacă la una dintre probe nu obţine nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obţinerea atestatelor de studii complementare este 7.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Candidaţii se pot înscrie la examen până în 16 octombrie, la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii, cu excepţia atestatelor în Farmacie homeopată. Înscrierile pentru atestatele în Farmacie homeopată se fac prin Direcţiile de Sănătate Publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătirea pentru respectivele programe.

Arondarea candidaţilor pe atestate de studii şi centre universitare medicale va fi comunicată în 25 octombrie, pe site-ul Ministerului Sănătăţii. Listele candidaţilor admiși, numele preşedintelui de comisie, locul, data şi ora de prezentare la examen se vor afişa, în 1 noiembrie, pe site-ul ministerului.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share